Als u een aangiftebrief of -formulier hebt ontvangen, moet u aangifte inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen doen. Hebt u geen aangiftebrief of -formulier voor 2010 ontvangen? Maar verwacht u wel dat u belasting moet betalen of denkt u dat u meer dan € 14 terugkrijgt? Doe ook dan aangifte. U kunt over het jaar 2010 tot en met 31 december 2015 geld terugvragen, weet zzp boekhouder

Aangifte vooraf laten invullen? Wacht tot 1 maart!

Download hier de aangifte Inkomstenbelasting

Als u digitaal aangifte doet, kunt u gebruikmaken van de vooraf ingevulde aangifte. Wij vullen dan een aantal van uw gegevens alvast voor u in. Bijvoorbeeld uw loon en de WOZ-waarde van uw huis. Deze service is beschikbaar vanaf 1 maart 2011. Als u vóór die datum digitaal aangifte doet, moet u zelf uw gegevens invullen.

Helpt iemand u met uw aangifte?

Helpt iemand u met uw aangifte? Gebruik dan een DigiD-machtiging. Dit jaar doet de Belastingdienst samen met DigiD een proef met DigiD Machtigen.

Let op!

Vult uw belastingconsulent of een andere intermediair uw aangifte in? Of maakt u gebruikt van de invulhulp van de Belastingdienst, een ouderenbond of vakbond (Huba)? Dan hoeft u deze machtiging niet te gebruiken.

Ander aangifteprogramma?

Hebt u een ander aangifteprogramma dan dat van de Belastingdienst? Dan kunt u toch gebruikmaken van de vooraf ingevulde aangifte. Neem bij vragen of problemen contact op met de organisatie die het programma heeft gemaakt.

Zie ook:

Aangifte doen: hoe werkt het?

Pin It on Pinterest