Driehuis boekhouder

Driehuis Boekhouder

Bent u op zoek naar iemand die naar u luistert? Een boekhouder die meer is dan alleen een persoon waar u de adminsitratie afgeeft? Bel (06-13936399) of mail naar Driehuis Boekhouder. Want onze sterke kanten zijn persoonlijke aandacht, ervaring, en professionaliteit. Bovendien staat de Driehuis Boekhouder zeven dagen per week voor u klaar.

Wij specialiseren ons in administratie voor de ZZP’er. Dus profiteer van onze jarenlange ervaring en aantrekkelijke prijzen.

Hoe kan de Driehuis Boekhouder u helpen?

 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Goed bereikbaar – ook na 5 uur en in het weekend!
 • Persoonlijk advies op maat
 • Online boekhouding service
 • Verkoopfacturen online aanleveren
 • online Bankafschriften mailen
 • Bonnen inscannen en mailen
 • Kasbonnen inscannen en mailen
 • Handige tips en advies voor de ZZP’er

Video ThumbnailDriehuis Boekhouder Bent u op zoek naar iemand die naar u luistert? Een boekhouder die meer is dan alleen een persoon waar u de adminsitratie afgeeft? Bel (06-13936399) of mail naar Driehuis Boekhouder. Want onze sterke kanten zijn persoonlijke aandacht, ervaring, en professionaliteit. Bovendien sta

Boekhouding voor de eenmanszaak

Onder ZZP’ers is de eenmanszaak administratie de meest gebruikte vorm van ondernemen. Een belangrijke reden hiervoor is dat een eenmanszaak makkelijk is op te richten. U doet dit bij de kamer van Koophandel.

Daarnaast zijn er verschillende fiscale voordelen voor de startende ZZP’er. Als ZZP’er heeft u bijvoorbeeld recht op MKB-winstvrijstelling. En als u meer dan 1225 uur per jaar aan uw onderneming werkt, dan heeft u ook recht op zelfstandigenaftrek en startersaftrek.

Driehuis boekhouder

Aansprakelijkheid voor de ZZP’er

Wanneer u begint is het goed om te overwegen dat u als ZZP’er wel hoofdelijk aansprakelijk bent voor alle schulden van uw bedrijf. Dit geldt voor uw gehele vermogen, dus ook uw privé vermogen. Denk bijvoorbeeld aan een eigen woning, boot, of tweede auto. Verder valt u met de administratie van uw eenmanszaak onder de Inkomstenbelasting.

Persoonlijk begeleiding voor ondernemers

Een startende MKB’er of freelancer heeft vaak behoefte aan maximale begeleiding. Maar in het begin maakt u soms nog weinig of geen inkomsten. Daarom helpt Driehuis Boekhouder ondernemers bij het inrichten van hun administratie, kredietaanvraag bij banken en de bepaling van ondernemersvorm.

Starten als ZZP’er bij Driehuis?

Om te starten als ondernemer in Driehuis, raden wij de volgende stappen aan. Schrijf u eerst in bij de Kamer van Koophandel. Vraag dan bij de Belastingdienst een BTW- nummer aan. Kijk vervolgens welke verzekeringen u nodig heeft. En zoek ten slotte een goede boekhouder die bij u past en met u meedenkt.

Driehuis boekhouder

Stap 1: Inschrijven bij de KvK (Kamer van Koophandel)

Voordat u daadwerkelijk kunt beginnen zult u zich waarschijnlijk moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Voor de inschrijving in het handelsregister heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig en een afschrift van uw privé-rekening of een uittreksel uit het bevolkingsregister. Beide mogen niet ouder zijn dan één maand. Ondernemers in Driehuis kunnen voor de inschrijving het beste terecht bij één van de KvK kantoren in Noord-Holland. Deze kantoren vindt u in Alkmaar en Amsterdam.

Stap 2: De fiscus

Zodra u zich heeft ingeschreven bij de KvK moet u bij de Belastingdienst een BTW-nummer aanvragen. Dit kan per telefoon of schriftelijk. U vult het formulier “Opgaaf gegevens startende onderneming” in. En hiermee bepaalt de Belastingdienst welke belastingen u betaalt.

Stap 3: Verzekeringen regelen

Als ZZP’er loopt u risico’s. Die risico’s kunt u afdekken door u te verzekeren. U moet zich natuurlijk persoonlijk verzekeren, maar ook voor uw bedrijf kan het handig zijn om bedrijfsverzekeringen af te sluiten. Een belangrijke verzekering is een aansprakelijkheidsverzekering. Hiermee dekt u belangrijke risico’s af.

Andere handige verzekeringen zijn bijvoorbeeld: ziekte en arbeidsongeschiktheid, pensioen, glasschade, inboedel, rechtsbijstand, transport, inkomstenderving, diefstal en ga zo maar door. Het verschilt per bedrijf welke verzekeringen nodig zijn. Voor persoonlijk advies denken wij graag met u mee.

Stap 4: Een boekhouder

Een goede boekhouder kan uw onderneming op vele manieren helpen. Bijvoorbeeld met persoonlijk advies en handige tips. De Driehuis boekhouder heeft veel ervaring en helpt u graag op weg.

Meer informatie

Voor meer informatie over een boekhouder in Driehuis, bereikt u ons per telefoon op 06 1393 6399. Of vul het formulier hieronder in. Wij horen graag van u.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Foto credit

  Bovenstaande foto van Huize Beeckesteijn in Driehuis werd gemaakt door TijsB (hier gebruikt met een CC licentie).

  Pin It on Pinterest