Driehuis-boekhouding

Driehuis-boekhouding

Bent u op zoek naar iemand die naar u luistert en die meer is dan alleen een persoon waar u de map afgeeft? Bel (06-13936399) of mail naar Driehuis Boekhouding. Wij staan zeven dagen per week klaar voor de ZZP’er. Grote kracht: persoonlijke aandacht, ervaring, professionaliteit en wij staan zeven dagen in de week klaar voor onze klanten.

Wij specialiseren ons in administratie voor de ZZP’er. Profiteer van onze jarenlange ervaring en aantrekkelijke prijzen.

Hoe kan Driehuis-boekhouding u helpen?

  • Meer dan 18 jaar ervaring.
  • Goed bereikbaar – ook na 5 uur en in het weekend!
  • Persoonlijk advies op maat.
  • Online boekhouding service.
  • Online verkoopfacturen aanleveren.
  • Bankafschriften mailen.
  • Bonnen inscannen en mailen.
  • Kasbonnen inscannen en mailen.
  • Handige tips en advies voor de ZZP’er.

Video Thumbnail

Onder de ZZP’er is de eenmanszaak administratie de meest gebruikte vorm van ondernemen. De Eenmanszaak is  makkelijk op te richten (KvK) en kent zeker voor de ZZP’er als starter vele fiscale voordelen. ZZP’er heeft recht op MKB-winstvrijstelling. En als de ZZP’er meer dan 1225 uur per jaar aan zijn onderneming werkt, dan is er recht op zelfstandigenaftrek en startersaftrek.

 

Driehuis-boekhouding

De ZZP’er is wel hoofdelijk aansprakelijk met zijn gehele vermogen, ook met zijn privé vermogen (eigen woning, boot, tweede auto etc.) voor alle schulden van zijn bedrijf. U valt met de administratie van de eenmanszaak onder de Inkomstenbelasting.

 

Een startende mkb’er of freelancer heeft vaak behoefte aan een maximale begeleiding terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn gemaakt. Driehuis-Boekhouding helpt o.a. de starter bij het inrichten van hun administratie, kredietaanvraag bij banken en de bepaling van ondernemersvorm.

Starten als ZZP’er?

U schrijft zich in bij de Kamer van Koophandel, vraagt bij de Belastingdienst een BTW- nummer aan.

 

Driehuis-boekhouding

1. KvK (Kamer van Koophandel)

Voordat u daadwerkelijk kunt beginnen zult u zich waarschijnlijk moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Voor de inschrijving in het handelsregister dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en een afschrift van uw privé-rekening of een uittreksel uit het bevolkingsregister. Beide mogen niet ouder zijn dan een maand.

2. Fiscus

Zodra u zich heeft ingeschreven bij de KvK moet u bij de Belastingdienst een BTW-nummer aanvragen. U kunt telefonisch of schriftelijk het formulier “Opgaaf gegevens startende onderneming” aanvragen. Met dit formulier bepaalt de Belastingdienst welke belastingen u moet gaan betalen.

3. Verzekering

Als ZZP”er loopt u risico’s. Die risico’s kunt u afdekken door u te verzekeren. U moet zich natuurlijk persoonlijk verzekeren, maar ook voor uw bedrijf kan het handig zijn om bedrijfsverzekeringen af te sluiten. Een belangrijke verzekering is een aansprakelijkheidsverzekering, waarmee u belangrijke risico’s kunt afdekken.

Andere verzekeringen die handig kunnen zijn: ziekte en arbeidsongeschiktheid, pensioen, glasschade, de inboedel, rechtsbijstand, transport, inkomstenderving, diefstal en ga zo maar door. Het is aan u om te beoordelen welke verzekeringen u nodig acht.

Meer weten over Driehuis Boekhouding?

Neem contact op voor meer informatie. Wij horen graag van u. Bel 06 1393 6399 of vul het formulier hieronder in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Foto credit

Bovenstaande foto van Huize Beeckesteijn in Driehuis werd gemaakt door TijsB (hier gebruikt met een CC licentie).

Pin It on Pinterest