280

Boekhouder Haarlem:
betaalbare financiële expertise voor ZZP’ers

Ontdek de diensten van Boekhouder Haarlem, uw persoonlijke partner in financieel succes.

Bij ons gaat boekhouding verder dan cijfers. Wij denken graag met u mee om zo meerwaarde te creëren voor u als zzp’er.

Want uw tijd is waardevol. Dus daarom nemen wij graag de administratieve lasten van u over. Zo kunt u zich 100% concentreren op wat u het beste doet: uw klanten bedienen.

 • U kunt ons 7 dagen per week bereiken, ook na 17:00 uur en in het weekend.
 • Voor een vast bedrag van slechts €80,- exclusief BTW per maand, nemen wij de volledige zorg voor uw boekhouding op ons.
 • Met onze expertise is uw zzp-boekhouding altijd in orde. Zo voorkomt u vervelende boetes en naheffingsaanslagen.

Dus bent u zelfstandig ondernemer in de regio Haarlem? Of overweegt u te starten als ZZP’er? Wij maken graag kennis met u.

Bel geheel vrijblijvend 06-1393 6399 voor meer informatie.

 

Peter Brink ZZP Boekhouder
Jonge, groeiende plant op hand van persoon

Meer dan alleen boekhouding

Uw succes als zzp’er omvat natuurlijk meer dan alleen uw financiële administratie. Daarom bieden wij niet alleen expertise op boekhoudkundig gebied, maar zijn we ook graag uw ondernemers-coach en klankbord.

U wilt vooruit met uw bedrijf. Daarom streven wij ernaar uw persoonlijke groei en zakelijke ontwikkeling te bevorderen. Met jarenlange ervaring in de zzp-markt kunnen we u waardevol advies en een frisse blik op uw onderneming verschaffen.

Bij ons bent u daarom verzekerd van een dienstverlening die verder reikt dan alleen debiteuren en crediteuren.

Stap binnen bij Administratiekantoor Haarlem

Iedere ZZP’ er is wettelijk verplicht een administratie bij te houden. Ook dient u uw administratie zeven jaar (en bij aankoop van bedrijfsmiddelen zelfs 10 jaar) te bewaren.

Het bijhouden van uw administratie begint soms zelfs al vóór uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Bepaalde zakelijke kosten/investeringen die u nog voor uw inschrijving heeft gemaakt mag u soms aftrekken.

Zelf doen of uitbesteden?

Natuurlijk kunt u uw administratie helemaal zelf doen als u daar de kennis voor heeft. Maar de praktijk leert dat het vaak veel slimmer is om uw administratie door een expert te laten verzorgen. Zo bespaart u immers tijd en profiteert u ook nog eens van deskundig inzicht.

Op zoek naar een boekhouder in Haarlem?

Werkt u als u zzp’er in Haarlem en zoekt u een betrouwbare en betaalbare boekhouder? Neem dan snel contact op. Want in ons vindt u een partner met al meer dan twintig jaar ervaring in de administratie van ZZP’ers.

Vele zelfstandig ondernemers gingen u voor, en we zijn graag ook u van dienst!

Huizen aan weerzijden van een straatje in Haarlem

Meer weten? Wij horen graag van u!

Vul het formulier hieronder in en wij emailen u zo snel mogelijk terug. Of bel ons op 06 1393 6399.

  Uw naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Uw bericht

  Beantwoord de vraag hieronder

  Specialist voor ZZP’ers in de regio Haarlem

  Wij zijn dé specialist voor de startende ZZP’er.

  Al vanaf 80 euro exclusief BTW per maand verzorgen wij uw gehele zzp-boekhouding.

  Diagram met een overzicht van de diensten die ZZP Boekhouder aanbiedt in Utrecht

  Samenwerken met Boekhouder Haarlem: de voordelen op een rij

  • Professioneel advies bij het kiezen van de optimale ondernemingsvorm voor uw specifieke situatie (eenmanszaak, vennootschap onder firma (VOF), commanditaire vennootschap (CV), maatschap of BV.
  • Praktische tips en slimme trucs om uw belastingdruk effectief te verminderen.
  • Een nauwkeurige opstelling van uw Winst- en Verliesrekening.
  • Tijdige en correcte indiening van uw BTW-aangifte per kwartaal.
  • Vakkundige zorg voor uw IB-aangifte.
  • Ondersteuning bij het aanvragen van eventueel uitstel voor uw nkomstenbelasting.
  • Een evenwichtige balans voor uw onderneming per 31 december.
  • Efficiënte afhandeling van alle correspondentie met de Belastingdienst.
  • Scherpe tarieven voor onze uitgebreide dienstverlening.
  • En tot slot… als startende ondernemer kunt u kosteloos gebruikmaken van onze waardevolle startersbegeleiding.

  Ontdek op welke manieren Boekhouder Haarlem u kan ondersteunen bij uw boekhouding en fiscale verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

  Wat kunt u verwachten bij Boekhouder Haarlem?

  • U ontvangt persoonlijk advies-op-maat.
  • Ons kantoor is 7 dagen per week geopend. Ook na 17.00 uur en in het weekend kunt u ons bereiken, en we komen zelfs bij de ZZP’er thuis.
  • Wij denken met u mee en handelen proactief in uw belang.
  • U krijgt persoonlijke begeleiding bij het kiezen van de meest geschikte rechtsvorm voor uw situatie.
  • Geen onverwachte facturen. Bij ons geen uurtje factuurtje; dus u weet altijd waar u aan toe bent.
  • Wij vinden: afspraak is afspraak.
  • Indien nodig vragen wij ook uitstel aan voor uw aangifte Inkomstenbelasting.
  • In de maanden maart en april maken we voor uw bedrijf de eindbalans en de aangifte Inkomstenbelasting op. Deze zijn vervolgens in maart en april klaar zijn (mits u alle stukken op tijd aanlevert natuurlijk).
  • Maak gebruik van onze gratis tips op LinkedIn, Facebook en X (Twitter).
  • U kunt gratis en gemakkelijk naar ons overstappen, want wij handelen alles voor u af met uw oude boekhouder.
  • Tevens wijzen we u op slimme financiële kansen en bieden passende oplossingen. Uw succes is immers ook ons succes,
  • Werkt u graag digitaal? Mooi, want bij ons heeft u de mogelijkheid om online te boekhouden.
  • N.B. We verwerken uw administratie per kwartaal. Op verzoek, bijvoorbeeld van de gemeente, leveren wij geen maandelijkse overzichten en verzorgen wij evenmin overzichten met betrekking tot een lopend boekjaar.

  Uw persoonlijke administratieve partner in Haarlem

  Ontdek het verschil wanneer u kiest voor Boekhouder Haarlem. Wij zijn graag uw persoonlijke administratieve partner in Haarlem. Onze kernwaarden zijn als volgt:

  • Betrouwbaarheid: U kunt rekenen op onze expertise en professionele verwerking van uw boekhouding.
  • Duidelijkheid en eerlijkheid: Vanaf het allereerste moment bieden wij duidelijkheid en eerlijkheid. We informeren u vooraf over de kosten, met de eenvoudige voorwaarde dat u tijdig de benodigde informatie deelt. Bij ons is een afspraak meer dan een belofte; het is een verbintenis die we met zorg nakomen.
  • Persoonlijke aandacht: Het gaat bij ons niet alleen om cijfertjes. We kijken ook altijd naar de mens achter de ZZP’er, inclusief uw privésituatie.
  • Servicegericht: Onze boekhouder-service is gericht op uw behoeften. U kunt ons daarom zeven dagen per week bereiken, zelfs na 17:00 uur en in het weekend (tot 22:00 uur). Dus bel gerust, want wij staan voor u klaar!

  Kostenloos overstappen naar Boekhouder Haarlem

  Uw overstap van boekhouder/accountantskantoor naar ons is gratis. De laatste jaren stappen veel zzp’ ers over omdat ze meer kwaliteit willen voor hun geld.

  In ons vind u een eerlijke, integere en betrouwbare partner voor uw administratie. “Afspraak is afspraak” is dan ook ons credo. Verder werken we samen met een fiscalist en een accountant. Bovendien zijn we snel in contact met de Belastingdienst.

  Boekhouder Haarlem is een klein en zeer toegankelijk kantoor. Wij gaan met onze tijd mee en u kunt zowel in een map/ordner uw boekhouding aanleveren, maar ook via Skype, Facebook, email, of Wetransfer met ons communiceren of data uitwisselen.

  Wilt u de overstap maken? Dan regelen wij, uiteraard na uw toestemming, het ophalen van uw oude data bij uw oude kantoor.

  Fietser in avondlicht op brug in Haarlem.

  Hulp voor de startende ZZP’er in Haarlem

  Haarlem is een mooie en bruisende stad met een goed ondernemersklimaat. Ondernemen zit veel Haarlemmers in het DNA, dus als u ook de stap naar een eigen zaak overweegt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ondersteuning aan ZZP’ers bij het starten van hun eenmanszaak, verstrekken informatie over zelfstandigenaftrek, meewerkaftrek en andere fiscale voordelen. 

  Verder kunnen we ook helpen met zaken als het aanvragen van belasting-uitstel, opzetten van de zzp-administratie, het indienen van uw aangifte BTW en Inkomstenbelasting. Kortom, wij staan voor u klaar, waar u ook bent op uw ondernemers-reis.

  Advies over Belasting en Aftrek

  Bij Haarlem-Boekhouder kunt u rekenen op deskundig advies over verschillende aftrekposten en fiscale voordelen die relevant zijn voor zelfstandige ondernemers (zzp’ers). Dit omvat onder andere:

  • Zelfstandigenaftrek
  • Startersaftrek
  • Meewerkaftrek
  • MKB-winstvrijstelling
  • Fiscale oudedagsreserve

  Uw belastbaar inkomen vormt de basis voor de inkomstenbelasting. Daarnaast ontvangt u een aanslag inkomensafhankelijke bijdrage zorgverzekeringswet (ZvW).

  Als zzp’er dient u de ZvW, die een werkgever voor zijn personeel betaalt, zelf te voldoen na ontvangst van de aanslag, waarbij het percentage momenteel 5,65% bedraagt.

  Relevante aftrekposten voor zelfstandigen

  Bovendien kunt u van uw nettowinst aftrekposten opvoeren in uw aangifte inkomstenbelasting. Denk hierbij aan zaken zoals hypotheekrente voor uw eigen woning, giften, ziektekosten, lijfrente, en kosten voor het levensonderhoud van kinderen.

  Maar het is ook belangrijk op te merken dat specifieke regels met kunnen veranderen. Daarom is het ook zo handig om met een specialist samen te werken. Het is namelijk ons werk hiervan op de hoogte te zijn, zodat u daar uw voordeel mee kunt doen.

  Hulp bij uitstel inkomstenbelasting

  Als zzp’er kunt u uitstel voor het indienen van uw aangifte inkomstenbelasting (IB) aanvragen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u nog moet betalen, maar het geld nog niet beschikbaar is. Wellicht omdat u zelf nog op betalingen van klanten wacht. Of het kan ook zijn dat u bepaalde documenten nodig heeft, maar dat die nog niet klaar zijn.

  Normaal gesproken moet een IB-aangifte vóór 1 april worden ingediend, maar wij kunnen uitstel regelen tot 1 september.

  Meer info ZZP-boekhouder Haarlem

  Heeft u vragen? Wij horen graag van u. Neem makkelijk contact op per telefoon of email:

  Vaste jaarprijs

  Administratiekantoor ZZP-Boekhouder - administratie, boekhouding vaste prijs
  peter brink zzp boekhouder
  Google Beoordelingen
  4.5
  Gebaseerd op 48 beoordelingen
  js_loader

  Bel mij terug

   Naam

   Telefoon

   Beste tijd

   Stel uw vraag aan ZZP-Boekhouder Haarlem

   Vul het formulier hieronder in en wij emailen u zo snel mogelijk terug. Of bel ons op 06 1393 6399.

    Uw naam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Uw bericht

    Beantwoord de vraag hieronder

    Vragen van ZZP’ers voor boekhouder Haarlem

    Waarom is Boekhouder Haarlem zo voordelig?

    Bij Boekhouder Haarlem opereren wij vanuit huis, omdat dit aanzienlijk bespaart op kosten voor dure kantoorruimten, leaseauto’s en secretariaatsdiensten. Voor zulke kosten betaalt u bij ons daarom dan ook niet.

    Verder streven we ernaar om u een transparante, heldere, en eerlijke administratie te bieden tegen een voordelige jaarprijs. Dus zonder onverwachte kosten.

    Daarnaast vermijden we uitgaven voor print-, porti-, en papierkosten. U ontvangt uw aangiften daarom niet op papier, maar per email in een handige pdf-indeling. Dat is bovendien ook nog ietsje beter voor het milieu. Mooi meegenomen toch?

    Ten slotte garandeert een luxe kantoor met een nieuwe auto voor de deur niet automatisch een tijdige en correcte verwerking van uw cijfers. Dus waarom zou u extra moeten betalen voor zaken die geen directe meerwaarde bieden aan de kwaliteit van uw administratie?

    Kortom, Boekhouder Haarlem denkt vanuit uw portemonnee en houdt de kosten laag. Daarom zijn we ook zo voordelig.

     

    Waarom hanteren jullie een vaste jaarprijs?

    Bij Boekhouder Haarlem werken we met een vaste jaarprijs van 960 euro exclusief BTW. Deze prijs omvat all standaard boekhouding-werkzaamheden (mits u uw administratie op een verzorgde wijze aanlevert natuurlijk).

    In tegenstelling tot sommige andere kantoren, werken wij niet met een uurtarief. Bij dergelijke kantoren ontvangt u na elk telefoontje een factuur voor bijvoorbeeld tien minuten advies. Dit maakt het moeilijk voor u om vooraf in te schatten wat de jaarlijkse kosten zullen zijn.

    Daarom hanteren wij een facturatie per kwartaal, zodat u helder inzicht hebt in de kosten op jaarbasis. Wel zo duidelijk vinden we!

    Nemen jullie alle ZZP'ers aan die klant willen worden?

    Nee, want wij streven naar een gezamenlijke overeenstemming en hechten bovendien veel waarde aan persoonlijk contact. Dus alvorens samen te werken, voeren we graag een gesprek – dit kan telefonisch, bij u thuis of bij ons plaatsvinden. Als we dan bijvoorbeeld geen overeenstemming kunnen bereiken over prijs, afstand of de manier van aanlevering, en we geen bevredigende oplossing vinden, kan het zijn dat we niet tot een samenwerking komen. Verder werken we alleen met klanten die gebruik maken van zakelijke bank- en girorekeningen.

    Een kosteloos kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en biedt de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

    Moet ik betalen voor advies per e-mail of telefoon?

    Nee, over het algemeen is ons advies gratis en is het opgenomen in de jaarprijs van €960 exclusief BTW per jaar. Eventuele kosten kunnen alleen in rekening worden gebracht als u specifieke extra diensten aanvraagt, zoals het opstellen van een tussentijdse jaarrekening of begeleiding bij een hypotheek- of bankgesprek.

    Zulke aanvullende kosten worden berekend tegen een uurtarief van €60 exclusief BTW.

    Houd er ook rekening mee dat de aanlevering bij banken voor bijvoorbeeld een lening of hypotheek in een door hen aangeboden SBR-omgeving niet is inbegrepen in de all-in-prijs. Hiervoor geldt een minimumtarief van €200 exclusief BTW.

    Een gratis kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en is volledig kosteloos.

    Hoe zit het met kosten van eventuele belastingcontrole?

    Uren die wij moeten maken bij een mogelijk boekenonderzoek of belastingcontrole zijn niet inbegrepen in de prijs. Als u een boekenonderzoek krijgt, kan dit zowel bij u thuis als bij ons op kantoor plaatsvinden. Bij een bezoek aan uw huis dient u persoonlijk aanwezig te zijn. Indien het onderzoek bij ons op kantoor plaatsvindt, nemen wij – tegen een vooraf afgesproken vergoeding – de taken op ons, verzamelen we de vragen van de belastingdienst en bespreken we dit met u als klant.

    Indien u wenst dat wij voorafgaand aan een onderzoek of controel de boekhouding met u doornemen, brengen wij hiervoor aanvullende kosten in rekening die niet zijn inbegrepen bij het standaard jaarpakket.

    Heeft u een andere vraag?
    Neem gerust contact op:

     Uw naam (verplicht)

     Email (verplicht)

     Uw bericht

     Beantwoord de vraag hieronder

     Ik ben vanaf 2019 bij peter hij is toppie boekhouder altijd goed geregeld
     Ahmad Hfnie
     Since 2022 working together with Peter . I can recommend him for all .Always... everything done in the time with nice results.Lees meer
     Patryk Stanior
     Peter werkt accuraat en is vakkundig. Staat je altijd netjes te woord en is... oplossingsgericht. Kan hem zeker aanbevelen.Lees meer
     Ron Kanon
     Ik werk al jaren naar volle tevredenheid samen met Peter. Als zzp'er kan ik met... al mijn boekhoudkundige en fiscale vragen bij hem terecht. Hij is goed bereikbaar en antwoordt snel, heel fijn. Prettig contact, vriendelijk. Regelt de zaken netjes per kwartaal en per jaar. Op basis van mijn ervaringen raad ik ZZP-Boekhouder Peter Brink van harte aan!Lees meer
     Marianne Molleman
     Rob Brink
     Zeer goeie ervaring gehad met deze boekhouders. Groetjes Ferdi
     Ferdi BikeCenter
     Goeie boekhouder. Altijd bereikbaar.Denkt snel mee in oplossingen.Heeft mij... in het begin heel wat ellende bespaard!Lees meer
     Sancder Vos
     Goede dagPeter Brink is 100% te vertrouwenEen aanrader dus.Peter is al... 2jaar mijnBoekhouder en ben zeer tevredenFacturen boekhoudingLees meer
     Michael Martin Colombo
     Peter Brink denkt mee, reageert snel en is betrouwbaar. Hij is goed... geinformeerd over nieuwe regelingen/besluiten voor ZZP'ers. We werken al jaren met ZZP Boekhouder.Lees meer
     Karin Frenay (Karin Frenay Artworks)
     Ik René Mulder van Mulder Security zit nu vanaf 2015 bij Peter en kan niet... anders zeggen dat ik zeer tevreden ben als ik vragen heb gaat hij er gelijk mee aan de slag en komt ook met de juiste oplossingen en antwoorden helemaal topPeter is een aanrader voor een iederLees meer
     Rene Mulder
     I am very happy with Peter's work and all his help in the last 3 years. We had... a few complicated issues, but he always helped out to sort out the necessary documents, including reports and balances for mortgage request.Lees meer
     Zoltán Pásztor
     Zeer tevreden met de service van Peter. Hij heeft mij heel goed geholpen!
     Kiki von Meijenfeldt
     Ik laat al bijna vier jaar mijn boekhouding doen door Peter. Altijd een... prettige ervaring geweest.Peter is goed georganiseerd, betrouwbaar en snel met antwoorden. Wat ook fijn is dat hij goed en duidelijk dingen kan uitleggen die ik niet begrijp. Hij neemt de tijd om je te helpen, ook als dat wat extra werk betekent. En in mijn ervaring is Peter heel accuraat in zijn werk. Daarom mag hij mij tot een van zijn trouwe klanten rekenen.Lees meer
     Lovely Uhlenbeek
     Gedegen geadviseerd en snel doorverwezen
     petra maas
     Ik ben al sinds 2010 klant bij Zzp-boekhouder/Peter. Naar alle... tevredenheid.Het is een verademing om iemand te hebben die altijd bereid is met je mee te denken en je daarbij niet het gevoel geeft dat je ‘domme’ vragen stelt. Dat heb ik helaas wel eens anders meegemaakt.Net als veel andere kleine ondernemers, zijn financien nou niet bepaald mijn hobby en dan is het prettig om iemand te hebben die je daarbij helpt en een beetje flexibel is. Dat Peter een vast bedrag rekent, is daarbij prettig overzichtelijk. Altijd snel bereikbaar en niet te beroerd om als nodig net een stap harder te lopen. Echt een aanrader!Lees meer
     Linda Metman
     Peter is bereikbaar, snel en zeer behulpzaam. Nadat ik hem voorstelde waarmee... ik hulp nodig had heeft hij mij voorzien van zakelijk advies en hulp gegeven exact waar ik het nodig had. Ik ben erg tevreden en beveel Peter dan ook absoluut aan!Lees meer
     Marc Smeets
     Peter heeft mij geholpen met een aantal boekhoudkundige probleempjes waar ik... zelf niet uit kwam, Peter is heel direct en duidelijk.Een vakman!!!Lees meer
     barry schouten
     I’m very satisfied to do my administration with Peter. I recommend! It’s easy... to get contact with Peter in English.Lees meer
     Katarzyna Konieczna
     Als architectenbureau zijn we geen makkelijke klant voor een boekhouder. Ons... hoofddoel is niet direct het ondernemerschap. Onze focus ligt op mooie dingen maken. Ondertussen zitten we al jaren bij Peter Brink. Hij is een heel goed vakmens die voor ons naast de vaste boekhouding zelfs prognoses maakt en liquiditeitsbegrotingen opstelt. Maar vooral waarderen wij zijn menselijke kant. Hij kan zich heel goed inleven in onze situatie en denkt altijd met ons mee. Top boekhouder!Lees meer
     Ruud Visser
     Im very happy to do my administration with Peter. Always Professional and... helpfull!Lees meer
     Damian Rydel
     Als ZZP’er zocht ik naar een goede, betrouwbare en betaalbare boekhouder. Ik... ben bedrijfsmatig met hele andere dingen bezig en ik heb weinig of geen aandacht voor mijn boekhouding. En ook geen zin in.Gekregen waar ik naar op zoek was. Iemand die mij persoonlijk kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening wil verzorgen. En dat doet hij goed: degelijk advies en overzichtelijke stukken. Op mijn vragen werd binnen 24 uur gereageerd. Snelle service dus, uitstekend geholpen. Vakman.Daarom heel erg blij met Peter.Lees meer
     mark sluiter
     Goed bereikbaar. Heldere communicatie. Geen gedoe. Een aanrader!
     Martin Faas
     I'm very happy I found Peter (ZZP Boekhouder). He is very experienced about... freelancer accounting and always gives me great advice about my business, expenses and invoicing. Can only recommend his service!Lees meer
     Szonja Kisgergely
     Super snel en duidelijk geholpen!
     natalie bogtman
     Ik werk nu ruim 3 jaar met Peter als boekhouder. Prima boekhouder. To the... point. Altijd bereikbaar en vrijwel direct antwoord op vragen. Dat is heel fijn.Lees meer
     Reggae Agenda.NL
     Zeer kundig, super vriendelijk, service gericht en betrouwbaar. Inmiddels al... vele jaren een goede partner.Lees meer
     Boudewijn En Roekshane Pool
     Peter, is pragmatisch deskundig en zeer toegankelijk. Goed bereikbaar met een... snelle reactietijd. Zeer tevredenLees meer
     Robert van de Velde
     Peter doet al aantal jaren mijn boekhouding. Hij denkt met je me mee en komt... met informatie die betrekking heeft op je eigen branche of persoonlijke omstandigheden.Lees meer
     Jeannette Huiberts
     Peter is praktisch, snel en deskundig. Verstaat zijn vak en komt met besparende... tips. En wat me extra aanspreekt is dat hij echt geïnteresseerd is in mijn vakgebied (coaching / persoonlijke ontwikkeling).Lees meer
     Jules Frenay
     Peter staat altijd klaar met raad & daad. Snelle reactie prijs... kwaliteitsverhouding top!!Lees meer
     Judica Verbaas
     Peter is very good in His profesion. Always answering or calling back very... soon. . Always looking for the best solutions and His English is also good. Im very happy to have my documents in his hands!!!!Greetings KamilLees meer
     Kamil Magdzinski
     Peter heeft mij enorm geholpen met mijn bedrijf en begeleid in het nemen van... juiste beslissingen aangaande bedrijfsinvesteringen. Heel fijn dat hij ook in de avonduren bereikbaar is !!!Lees meer
     Maravilha Maastricht
     Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Het is een prettig idee... wanneer een professional met je meekijkt en waar nodig aan de bel trekt of tips geeft. Een goede boekhouder neemt je een aantal zaken uit handen. Dat geeft rust. Daarnaast is ZZP-boekhouder scherp geprijsd. Ook niet onbelangrijk. Top service!Lees meer
     W Equirk
     Waar ik behoefte aan heb is een vraagbaak. Een plek waar in vragen kan stellen... en kan sparren. Een service die betrouwbaar is en goed werk levert. Dat heb ik gevonden. Ik weet vooraf precies wat de kosten zijn en wanneer ik vragen heb, kan ik altijd bellen. Ik ben zeer tevreden.Lees meer
     Pin 12
     Vooral op de hoogte van actuele wijzigingen in het zwalkenede overheidsbeleid.... VAR, Modelovereenkomsten etc. Denkt mee!Lees meer
     Vincent van Witteloostuyn
     Zit nu 2 jaar bij Peter en het bevalt goed. Hij is goed bereikbaar, zegt waar... het op staat en handelt snel. Hij denkt goed mee voor mij als ZZP'er. Zijn eigenzinnigheid kan ik waarderen en komt ook ten goede van mijn bedrijf. Ik kan Peter "ZZP Boekhouder" zeker aanraden!Lees meer
     Gideon Biegstraaten
     Vanaf het moment dat ik ZZP-er werd, werk ik samen met Peter. Hij reageert snel... op mijn vragen en is heel nauwkeurig. En dit voor een scherpe prijs!Lees meer
     Nikolett Törteli
     ZZP Boekhouder, de naam omschrijft alles waar hij voor staat. Een uitstekende... boekhouder voor een zzp´er. Snel en volledig. Een aanrader!Lees meer
     Remco van der Linden
     Goed bereikbaar- letterlijk én figuurlijk, professional- haalt het beste voor... jou uit je boekhouding, denkt in mogelijkheden, eigenzinnig- past goed bij een zzp-er :). Nog niet gebeld? Zou ik wel doen!Lees meer
     Esther Hooijmaijers
     goede, snelle service!
     Vincent Vonk
     Altijd snel reactie op vragen en dus goed bereikbaar!
     Wicky van Zelst
     Ik werk al jaren samen met Peter van ZZP Boekhouder en ben zeer tevreden. Wat... ik vooral prettig vind is dat ik altijd terecht kan voor vragen. Een mailtje of een telefoontje en ik krijg meteen antwoord, zelfs in het weekend. Ik vind de service ook heel compleet. Al met al een aanrader voor iedere zelfstandige!Lees meer
     Dave van Deudekom
     js_loader

     Pin It on Pinterest