Hypotheek met  Nationale Hypotheek Garantie. Het was een week met goed nieuws voor de ZZP’ er. Na het uitstel van de entree van de Wet DBA kan de zzp’ er m.i.v. 1 december 2016 ook makkelijker een Hypotheek met  Nationale Hypotheek Garantie (NHG) krijgen.

Jarenlang is het de zzp’ er moeilijk gemaakt om aan een hypotheek te komen. Voorwaarden waren o.a. dat u drie jaar als zzp’ er werkzaam moest zijn geweest en u diende drie jaarrekeningen, aangiften Inkomstenbelasting te overleggen.

Hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie

 

Dit terwijl een werknemer met een jaarcontract wel met een hypotheek de deur uitliep.

De hypotheekvertrekkers die het spreekwoordelijke licht in de tunnel hebben gezien zijn SNS, Delta Lloyd, BLG Wonen, Aegon Hypotheken en RegioBank. Hier kunt u als u de jaarcijfers van een jaar overlegd zelfs een hypotheek met NHG-garantie krijgen voor een eigen woning met een koopsom tot 231.132 euro.

Hierdoor profiteert u van een rentekorting op de toch al lage rentestand.

 

Hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie

En nu moeten ook andere partijen meebewegen of stil blijven zitten. Woonfonds en NIBC Direct sluiten zich mi.v. 1 januari aan bij de eerdere hypotheekverstrekkers.

Video ThumbnailHypotheek met  Nationale Hypotheek Garantie. Het was een week met goed nieuws voor de ZZP’ er. Na het uitstel van de entree van de Wet DBA kan de zzp’ er m.i.v. 1 december 2016 ook makkelijker een Hypotheek met  Nationale Hypotheek Garantie (NHG) krijgen. Jarenlang is het de zzp’ er moeilijk gemaakt

 

Pin It on Pinterest