Inkomstenbelasting. Ben je student dan kan je in de vakantie hard werken, maar je kan ook slim zijn. Als je een vakantiebaan hebt en er wordt loonheffing ingehouden dan kan je die aan het einde van het jaar terugvragen. Enige dat je moet doen is aangifte Inkomstenbelasting doen via je Digid.

 

Inkomstenbelasting terug student bijbaan

Ws. geeft het programma al direct al je jaaropgaven aan en rolt de teruggave eruit. Als je slim bent check je ook nog even de jaren 2011 tot en met 2015. Wellicht had je in die jaren ook recht op teruggave IB.

Hebben je ouders een bedrijf dan kun je ook nog overleggen om voor hen te werken en op de loonlijst te komen, de kosten zijn voor je ouders aftrekbaar en bij jou vaak in een veel lager tarief belast.

 

Video ThumbnailInkomstenbelasting. Ben je student dan kan je in de vakantie hard werken, maar je kan ook slim zijn. Als je een vakantiebaan hebt en er wordt loonheffing ingehouden dan kan je die aan het einde van het jaar terugvragen. Enige dat je moet doen is aangifte Inkomstenbelasting doen via je Digid.  

 

Pin It on Pinterest