Radar zendt maandagavond 23 janauri weer een programma uit over de AOV ZZP’ er. Vorig jaar deed het programma -zie filmpje – dat ook en toen kwam er nogal wat kritiek boven water over het wel of niet uitkeren bij arbeidsongeschiktheid.

Als zzp’ er kunt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Mocht u om medische redenen niet meer kunnen werken, dan krijgt u een uitkering, als u aan de voorwaarden voldoet, tenminste..

 

Kijk vanavond naar Radar over voor- en nadelen AOV zzp' er, 20.30 uur

Bent u een zzp’ er of heeft u een AOV kijk dan maandag naar Radar.

Vorig jaar pleitten de heren Samson en Buma er ook voor dat ze de ZZP’ er aan pensioen en AOV wilden.

Vele zelfstandigen werden ook juist door de overheid gepusht om als zzp’ er te starten. Samson en Buma willen van de zzp’ er een verkapte loonslaaf maken. Ze zeggen zich zorgen te maken over  ‘De ongebreidelde groei van het aantal zzp’ers dat aan de slag gaat zonder verzekering tegen langdurige arbeidsongeschiktheid. En zonder te sparen voor pensioen.’’ Het duo noemt dit ‘ onwenselijke ontwikkelingen.’

De verzekeraars zijn blij met deze woorden. De ZZP’ er kon en mag nog altijd zelf beslissen of hij zich verzekerd of niet. Hij/zij kent de consequenties en heeft zich vaak ook verdiept in hoeveel een AOV of pensioen .t.z.t. daadwerkelijk uitkeert.

Bekijk dit filmpje van radar over de AOV en wel of niet uitkeren.

Wilt u een eerlijke prijs betalen voor uw boekhouding en vindt u de tarieven van de accountants te hoog, vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan .

 

 

Pin It on Pinterest