Laura van Dijk heeft beslag gelegd op de titel Haarlemse Ondernemers Prijs 2019. In De Lichtfabriek koos de jury de 36-jarige ondernemer van het Laurentius College.

Haarlemse Ondernemers Prijs 2019

De redenenen waarom de jury van ondernemers voor Van Dijk koos waren.

  • Het ondernemerschap pur sang,
  • het lef om particulier beroepsonderwijs te starten
  • en haar heldere toekomstvisie

De school waar Van Dijk werkzaam is -het Laurentius College – biedt trajecten van anderhalf jaar aan. Op landelijk erkend mbo-4 niveau voor de richting luchtvaart en hotel management.

 

Laura van Dijk wint Haarlemse Ondernemers Prijs 2019

 

Het College heeft haar hoofdvestiging op de Gedempte Oude Gracht in Haarlem, een vestiging op. Ze heeft ook een vestiging op Schiphol en wil binnenkort een vestiging in Utrecht openen.

Twee concurrenten Haarlemse Ondernemers Prijs 2019

Van Dijk moest ten overstaan van jury en een publiek van 360 ondernemers de strijd aangaan met Mark Gratama van ML in Haarlem (horeca) en Cyrille Bastiaansen van WeKnowPeople (recruitment). De jury ziet ook deze beide finalisten als Haarlemse topondernemers.

Zesde keer Haarlemse Ondernemers Prijs 2019

De Haarlemse Ondernemers Prijs richt zich op de persoonlijke kwaliteiten van de ondernemers. Het doel is om ondernemers, ondernemerschap en Haarlem als ondernemers-stad in de picture te plaatsen. Het is de zesde keer dat de prijs is uitgereikt.

Video ThumbnailLaura van Dijk heeft beslag gelegd op de titel Haarlemse Ondernemers Prijs 2019. In De Lichtfabriek koos de jury de 36-jarige ondernemer van het Laurentius College. Haarlemse Ondernemers Prijs 2019 De redenenen waarom de jury van ondernemers voor Van Dijk koos waren. Het ondernemerschap pur sang, he

Bent u ook ondernemer of zzp’ er en wilt u persoonlijke begeleiding tegen een vaste prijs,van 50 euro -80 euro per maand. Bel 06-13936399 voor zzp-boekhouder.

 

Pin It on Pinterest