Maandag 30 januari geeft Femke Hogema in het Kennemer Theater een gratis masterclass voor de zzp’ er – 19.30 uur. De financieel coach heeft de visie dat je alleen een succesvol bedrijf kunt hebben wanneer je zelf grip op cijfers hebt.

  • Weten wanneer je investeert,
  • waarin je investeert,
  • wat de fiscale gevolgen zijn zowel voor de Inkomstenbelasting, als voor de omzetbelasting.
  • Een visie die zzp-boekhouder uiteraard ondersteunt.

Ondernemen gaat niet alleen om doen waar je passie ligt, maar ook goed calculeren, begroten en slim investeren zijn aspecten die elke zzp’ er eigenlijk moet beheersen/kennen.

Maandag masterclass Financiën voor de ZZP' er

Hogema is auteur van het boek ‘ Financiën voor de zzp’ er. Het boek dat elke deelnemer na afloop kado krijgt. De masterclass is de tweede in een serie van vier en wordt georganiseerd door  Rabobank IJmond in samenwerking met de Gemeente Beverwijk en Jong OV IJmond.

Femke Hogema geeft de zzp’ er handige en direct toepasbare tips waardoor je zelf grip op cijfers krijgt.

 

Video ThumbnailMaandag 30 januari geeft Femke Hogema in het Kennemer Theater een gratis masterclass voor de zzp' er – 19.30 uur. De financieel coach heeft de visie dat je alleen een succesvol bedrijf kunt hebben wanneer je zelf grip op cijfers hebt. Weten wanneer je investeert, waarin je investeert, wat de fiscale

Locatie masterclass Financiën voor de zzp’ er

U bent welkom vanaf 19.00 uur. De masterclasses starten om 19.30 en duren tot ongeveer 21.30 uur. Aansluitend is er een netwerkborrel. De masterclasses zijn gratis te volgen maar aanmelden is wel aan te bevelen via  [email protected] of bel (023) 513 36 00.

Kennemer Theater

Kerkplein 1

1941 HD Beverwijk

Pin It on Pinterest