Het is voor vele zzp’ ers die hun administratie nog op papier bewaren- een last. Zeven jaar lang alle mappen van de boekhouding apart zetten in de schuur of op zolder.  Zo lang is namelijk de fiscale bewaartermijn en dan komt daar de tijd die u om uitstel heeft verzocht nog bij.

' Mappen administratie 2011 kunt u na 31 december weggooien' -mits u geen uitstel kreeg

 

Er is goed nieuws.  Na 31 december 2018 mag u uw administratie van 2011 weggooien, mits u geen uitstel heeft aangevraagd. Anders wordt deze 7 jaar verlengd met het toegekende uitstel.

Uitzondering

Heeft u een pand gekocht of ander onroerende goed, geinvesteerd in elektronische diensten, telecommunicatiediensten en radio- en tv-omroepdiensten, dan dient u die facturen tien jaar te bewaren na datum van aanschaf, plus de termijn van het verleende uitstel.

Video ThumbnailHet is voor vele zzp’ ers die hun administratie nog op papier bewaren- een last. Zeven jaar lang alle mappen van de boekhouding apart zetten in de schuur of op zolder.  Zo lang is namelijk de fiscale bewaartermijn en dan komt daar de tijd die u om uitstel heeft verzocht nog bij.   Er is goed ni

Pin It on Pinterest