Ondernemers, die ondernemen… en ze proberen ons werk over te nemen: honderd ondernemers hebben samen een tijdschrift gemaakt onder de naam ´Gewoon… doen´. Voorlopig is het een eenmalige uitgave.

‘Zou het niet leuk zijn om een gedrukt tijdschrift uit te geven waarin 100 ondernemers hun ervaring en visie delen?’ vroeg Carin Wormsbecher van Drukkerij Wedding zich af. Ad Broere (schrijver van “Een menselijke economie”), Arko van Brakel (schrijver van “Iedereen ondernemer”), Henk Smit (van ambachtscentrum Driekant), Peter van der Vliet (van Bruggenbouwer met passie) en Wormsbecher werkten snel samen.

Het idee: verzamel 100 inspirerende verhalen over bezielend ondernemen in één magazine. De kosten en distributie liggen in handen van de ondernemers zelf. Elke deelnemer investeert 100 euro in dit project en met een oplage van 10.000 exemplaren krijgt iedere ondernemer 100 stuks die hij kan verspreiden onder zijn klanten en zakenrelaties. Binnen twee weken schreven 99 ondernemers hun persoonlijk verhaal op.

Vanmiddag worden de exemplaren van GEWOON…DOEN! overhandigd aan de 99 auteurs. Deze bijeenkomst vindt plaats bij Drukkerij Wedding in Harderwijk.

Pin It on Pinterest