Online boekhouder

Online boekhouder zorgt dat u tijd en geld bespaart. Scan en mail uw mt-940 bestand, uw verkoopfacturen en uw bonnen naar Online boekhouder en wij doen de rest. U betaalt een vaste prijs van 80 euro excl. Btw per maand. En daarvoor regelen wij uw hele administratie. Online boekhouder levert u alle informatie die u nodig heeft ook online aan. Denk aan de pdf van de balans, de pdf van de omzetbelasting en de aangifte Inkomstenbelasting.

 

Online boekhouder

Contact online boekhouder

Het gevolg is dat u tijd overhoudt. U hoeft niet meer de facturen te printen, ze te ordenen in de map, een afspraak te maken met de boekhouder en naar de boekhouder toe te gaan. Het contact verloopt grotendeels via gsm en skype. Maar wij willen wel minimaal een a twee maal per jaar persoonlijk contact. Hierin kunt u ons informeren over het heden en uw toekomstplannen. Waar nodig geven wij u gratis advies.

Online boekhouder zorgt voor sneller inzicht

Doordat wij uw overzichten online aanleveren kunt u sneller zien hoe uw zaak er voor staat. U kunt direct naar de bank met de pdf van de balans en de aangifte Inkomstenbelasting.

Ervaring

In de wereld anno 2020 gaat bijna alles online. U koopt en verkoopt online en ook uitwisseling van de administratie kan online. Wij zijn al jaren bezig met automatisering. En adviseren onze klanten om over te stappen van een offline administratie (alle inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankafschriften elk kwartaal printen en in een map doen) naar online aanleveren. Voor sommigen een grote stap, maar daarin begeleiden wij dan ook. U hoeft geen ordner, multomap te kopen, geen facturen en bankafschriften meer te printen. U bespaart reistijd naar de boekhouder en heeft tijd voor andere dingen. De bank aanleveren gaat via een mt-940 bestand. Dit downloadt u net zo makkelijk als dat u een pdf downloadt.

Het bespaart u en ons veel tijd. U wilt toch betrouwbare cijfers publiceren en zo weinig mogelijk tijd en geld kwijt zijn aan de boekhouding? Dat kan. Met Online boekhouding aanleveren kunt u eenvoudig boekhouden, waardoor u meer tijd overhoudt voor dat waar u goed in bent: ondernemen. Door deze automatisering kunnen we ook sneller uw aangifte verzorgen en weet u eerder waar u aan toe bent.

Wat doet online boekhouder

  • De invoer van de verkoopfacturen.
  • Het verwerken van de inkoopfacturen,
  • Boeken van mutaties van de bank, giro via mt-940-bestand.
  • Opmaken van de balans-en winst en verliesrekening.
  • Indienen aangifte Inkomstenbelasting (IB).
  • Berekenen de te betalen btw per kwartaal en indienen aangifte omzetbelasting.
  • De grootboekadministratie.
  • Bijhouden Debiteuren- en crediteurenadministratie.
  • Geven extra hulp voor startende zzp’er.
  • Wij vragen uitstel aan voor de inkomstenbelasting.

Online boekhouder maakt het makkelijker

Wij maken boekhouden makkelijker. Online boekhouder informeert u graag ook persoonlijk over onze werkwijze. Wilt u overstappen van uw dure boekhouder? Wilt u ook online de boekhouding aanleveren in plaats in de ordner? En wilt u geld besparen op uw rekening en minder belasting betalen. Bel online boekhouder op 06-13936399.

Succes is een keuze voor elke ZZP’er. Online boekhouden helpt de ZZP’er om de boekhouding te professionaliseren. Online boekhouden is gemakkelijk, nauwkeurig en betrouwbaar.
Bekijk de video en overtuig uzelf.

Video ThumbnailOnline boekhouder Online boekhouder zorgt dat u tijd en geld bespaart. Scan en mail uw mt-940 bestand, uw verkoopfacturen en uw bonnen naar Online boekhouder en wij doen de rest. U betaalt een vaste prijs van 80 euro excl. Btw per maand. En daarvoor regelen wij uw hele administratie. Online boekhoud

Achterstand in de boekhouding

U heeft het druk als zzp’er en dan komt de boekhouding na uw werk en privéleven vaak op de derde plaats. Helaas kan dit vervelende gevolgen hebben als u aangiften niet indient. Dan krijgt u boetes van de fiscus. En als het lang duurt zelf ambtshalve aanslagen en evt. een deurwaarder op bezoek. Komt dit bekend voor? Laat u de blauwe enveloppen ook het liefst angstvallig dichtzitten?

Bel dan Online boekhouder om orde op zaken te stellen. Wij hebben ervaring met achterstanden en maken tijd vrij om z.s.m. te handelen.

Wij zorgen voor het maken van bezwaar- en/of uitstel voor het indienen van de aangiftes. Vervolgens maken wij uw boekhouding op orde en sturen na het verwerken van de achterstand juiste belastingaangiftes in.

Dus als u te maken heeft een achterstand in uw boekhouding, blauwe brieven van de fiscus, of heeft u de deurwaarder op de koffie? Bel dan met Online boekhouder, 06-13936399. Wij zorgen voor een oplossing.

Contact

Neem voor meer informatie contact op. En overtuig uzelf. Online boekhouden aanleveren is op maat gemaakt voor de ZZP’er. Ons geheim: moeilijke dingen makkelijk maken. Hiervoor werken wij nauw samen met de ZZP’er. Wij weten hoe de ZZP’er denkt en wat die wil.  Bel 06 1393 6399 of mail naar  [email protected]

Pin It on Pinterest