Wilt u uw boekhouding professioneel laten verzorgen, gebruik maken van alle aftrekposten en toch geld besparen? Dat kan. Vergelijk de prijs, kwaliteit en de service van uw huidige boekhouder/accountant met die van ZZP-boekhouder en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Krijgt u maandelijks onverwachte en hoge rekeningen van uw huidige boekhouder en wilt u daar vanaf? ZZP-boekhouder biedt elke ZZP’er de kans om tot 30 april 2012 over te stappen van zijn/haar accountant/boekhouder naar ZZP-boekhouder. Wij rekenen een vaste jaarprijs van 960 euro excl. BTW waarvoor wij alle werkzaamheden verrichten.

ZZP'er die met zijn administratie overstapt naar ZZP Boekhouder

Meer informatie?

Neem contact op voor meer info. Bel: 06-13936399, Email: [email protected] of gebruik het formulier hieronder:

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Welke ZZP’ers stappen over naar ZZP Boekhouder?

  1. ZZP’ers die hun administratie in het verleden zelf bijhielden of door een bevriende kennis lieten bijhouden. Zij komen er achter dat ze te veel belasting hebben betaald en geen gebruik hebben gemaakt van aftrekposten die ZZP Boekhouder wel benut.

  2. ZZP’ers die overstappen uit onvrede met hun huidige administratie kantoor. U kent het wel: hoge rekeningen, elk telefoontje wordt doorbelast, en u krijgt nog eens een extra factuur voor de jaarrekening, terwijl elke accountant en administratiekantoor weet dat een ZZP’er niet meer verplicht is een jaarrekening op te laten maken.

  De drie pakketten van ZZP Boekhouder

  ZZP-boekhouder biedt u drie opties:

  Optie 1: Administratie volledig uitbesteden aan ZZP Boekhouder

  Kiest u voor deze optie, dan verzorgt ZZP Boekhouder uw volledige administratie. Vanaf de invoering van de inkoopfacturen, de verwerking van mutaties van de bank, giro en kas tot en met het verzorgen van de balans en winst en verliesrekening. Ook dient ZZP Boekhouder uw aangifte Omzetbelasting en Inkomstenbelasting in.

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Uw bericht

   Optie 2: U wilt uw administratie zelf verzorgen

   ZZP Boekhouder controleert elk kwartaal uw administratie en stelt een kwartaalverslag samen. Let op: ZZP Boekhouder beveelt deze optie alleen aan voor de ZZP’er die wél over enige boekhoudkundige kennis beschikt. Het invoeren van de inkoop-, verkoopfacturen, mutaties bank, giro en kas in een administratie pakket geschiedt door u. Indien u uw boekhouding zelf wilt doen, kunnen wij u adviseren bij de inrichting hiervan.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht

    Optie 3: Uw administratie digitaal aanleveren bij ZZP Boekhouder

    ZZP Boekhouder ziet dat steeds meer ZZP’ers hun verkoopfacturen, inkoopfacturen, bankafschriften en – eventueel ook de kas- digitaal willen aanleveren. ZZP Boekhouder speelt in op de veranderingen in de maatschappij en op de behoefte van de ZZP’er.

    Uw voordeel

    Door digitale aanlevering wordt uw administratie professioneel en voordelig geregeld en bespaart u veel tijd en geld en… samen werken we ook nog aan een beter milieu. U als ZZP’er krijgt alle overzichten (Omzetbelasting, balans en winst en verliesrekening en aangifte Inkomstenbelasting) digitaal aangeleverd.

     Uw naam (verplicht)

     Uw email (verplicht)

     Uw bericht

     Gratis tips en info voor ZZP’ers

     Wilt u ook net als 12.000 volgers op Twitter gratis tips om belasting te besparen ontvangen? Volg ZZP Boekhouder dan op Twitter.

     Op facebook bieden wij ook regelmatig gratis Excelsheets (Kasboek, rittenregistratie) en verloten wij boeken voor de ZZP’er van bv. Femke Hogema en Esther Jacobs.
     Word nu fan van ZZP-boekhouder op Facebook.

     Op onze website kunt u zich aanmelden voor de gratis dagelijkse nieuwsbrief met tips en nieuws voor de ZZP’er

     Contact ons voor een gratis kennismakingsgesprek of meer informatie:

     Telefoon: 06 1393 6399
     [email protected]

      Uw naam (verplicht)

      Uw email (verplicht)

      Uw bericht

      Pin It on Pinterest