Samenwerking ZZP boekhouder

Samenwerking tussen uw administratiekantoor en de ZZP-boekhouder is mogelijk. ZZP boekhouder krijgt regelmatig aanmeldingen van ZZP’ers uit heel Nederland die hun administratie/boekhouding door de ZZP boekhouder willen laten verzorgen. Dit kan onder andere via de digitale snelweg.

Administratiekantoor

ZZP boekhouder prefereert echter dat een klant zijn aanspreekpunt dichter bij huis zoekt. Vandaar dat wij klanten kunnen onderbrengen bij een ander administratiekantoor in Nederland. Wij hebben regelmatig aanvragen uit de volgende plaatsen:

 

 

 

 

 

ZZP-klanten werven

Heeft u interesse in nieuwe zzp-klanten en laat u de werving over aan ZZP Boekhouder? Neem dan contact met ons op. Dan bekijken wij gezamenlijk wat de mogelijkheden zijn om een win-win-situatie te creëren.

Wat verwacht ZZP Boekhouder onder andere van een ander administratiekantoor als samenwerkingspartner?

Wij zoeken een laagdrempelig, klein administratiekantoor dat al vijf jaar zelfstandig draait. U en uw collega’s dienen over minimaal vijf jar parktijkervaring te beschikken, een opleiding op SPD of HEAO-niveau te hebben gevolgd en op de hoogte et zijn van het laatste fiscale nieuws. Daarnaast dient u de zzp’er te wijzen op eventuele aftrekposten.

Uw bedrijf heeft een persoonlijke benadering en dient ook na 17.00 uur bereikbaar te zijn voor de zzp’er. De vaste jaarprijs dient min of meer gelijk te zijn aan die van de zzp boekhouder. Verder heeft u alle vrijheid om met uw nieuwe klant afspraken te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ZZP Boekhouder.

Telefoon: 06 1393 6399

Email: [email protected]

Pin It on Pinterest