Bent u boekhouder of accountant voor de zzp’ er of mkb’ er schijf u dan nu in voor de jaarlijkse Intermediairdagen van de Belastingdienst. De Intermediairdagen zijn er elk jaar en is een gratis kennisevenement van de Belastingdienst voor fiscaal dienstverleners. De dagen staan in het teken van het Belastingplan 2018 en andere belangrijke veranderingen waarmee u in het nieuwe jaar te maken krijgt.

U kunt zich aanmelden voor 1 van de 10 congressen verspreid over het land in de periode van 7 november tot en met 21 december.

 

Schrijf u als boekhouder/accountant in voor de Intermediairdagen

Ook online

Of u meldt zich aan voor 1 van de 2 online Intermediairdagen. Op woensdag 20 of donderdag 21 december kunt u dan vanaf uw eigen werkplek sessies volgen en chatten met sprekers en standhouders.

Meld u nu aan

De beschikbare plaatsen zijn doorgaans snel gereserveerd. Schrijf u daarom direct in via intermediairdagen.nl/inschrijven.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Intermediairdagen? Ga dan naar intermediairdagen.nl.

 

Video ThumbnailBent u boekhouder of accountant voor de zzp' er of mkb' er schijf u dan nu in voor de jaarlijkse Intermediairdagen van de Belastingdienst. De Intermediairdagen zijn er elk jaar en is een gratis kennisevenement van de Belastingdienst voor fiscaal dienstverleners. De dagen staan in het teken van het B

 

 

 

Pin It on Pinterest