ZZP-boekhouder staat veel zzp’ ers ter zijde, ook de asbestverwijderaar. In de asbest is de komende jaren veel werk ivm subsidies die worden verstrekt.

Miv 2024 zijn asbestdaken namelijk verboden.

De overheid heeft maar liefst € 75 miljoen beschikbaar gesteld voor een subsidiere­geling, waarvan € 10 miljoen in 2016.

subsidieregeling ‘Asbest eraf, zonnepanelen erop’

Daarnaast kan men in aanmerking komen voor de subsidieregeling ‘Asbest eraf, zonnepanelen erop’. Deze provinciale subsidieregeling liep aanvankelijk tot 31 oktober 2015, maar is inmiddels in veel provincies verlengd tot volgend najaar.

Er kan ook gebruik gemaakt worden van de fiscale regeling milieu-investeringsaftrek/Vamil. Combinatie van deze regeling met de subsidieregeling ‘Asbest eraf, zonnepanelen erop’ is mogelijk. Het is nog niet bekend of de verwijdering van asbestdaken in 2016 onder de milieu-investeringsaftrek/Vamil valt.

asbestverwijdering

Subsidie van 10 miljoen voor asbestverwijdering in 2016

Zoekt u een boekhouder voor de asbest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Werk je in de asbest, dan maak je vele uren en verdien je veel geld. Om te voorkomen dat je teveel belasting betaalt, is het verstandig boekhouder voor de asbest als specialist in te huren.

Wij zijn ZZP-boekhouder en hebben diverse klanten, die werkzaam zijn in de asbest. Wij kennen de ‘ ins and outs’  van uw vak.

Vaste prijs boekhouder voor de asbest

Wij bieden u een vaste all-in jaarprijs van 960 euro excl BTW en geven u ook de mogelijkheid om per maand te betalen.

  • Wij zijn elke dag van de week open, omdat we weten dat door het grote aanbod in de asbestsector u veel en onregelmatige uren kunt werken.
  • Bij ons bespaart u geld en maakt u toch gebruik van alle aftrekposten.
  • Wij geven de starter extra gratis startersbegeleiding
  • Werkt u al langer als ZZP’ er en hikt u aan tegen de hoge tarieven van uw huidige boekhouder/accountant.
  • Vergelijk de prijzen die u nu betaalt eens met onze tarieven en service.
  • Want wij zijn niet zomaar een boekhouder, wij staan zeven dagen per week voor u klaar
  • en zijn ook na 18.00 uur gewoon bereikbaar.
  • Bel 06-13936399 of mail naar [email protected]

Video ThumbnailZZP-boekhouder staat veel zzp' ers ter zijde, ook de asbestverwijderaar. In de asbest is de komende jaren veel werk ivm subsidies die worden verstrekt. Miv 2024 zijn asbestdaken namelijk verboden. De overheid heeft maar liefst € 75 miljoen beschikbaar gesteld voor een subsidiere­geling, waarvan € 10

Pin It on Pinterest