Wilt u als zzp’ er gratis geinspireerd worden door mede zzp’ers kom dan maandag 18 december naar het event  Succesvol zzp’en in Velsen-Noord. Ontmoet en netwerk hier met mede zzp’ ers en doe nieuwe contacten en nieuwe ideeën op. Het event vindt plaats bij staalconcern Tata Steel.

Aanwezig zijn experts op de infomarkt van de KvK, Rabobank, NOAB, gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Purmerend en Zaanstad.

Er zijn lezingen van Femke Hogema, oprichter van Profit First Nederland en mede-auteur van de Nederlandse editie van het boek Profit First. Ze vertelt  over het managen van cashflow. Gratis belastingtips vindt u ook op onze website en onze social media kanalen.

 

Succesvol zzp’en in Velsen-Noord

Succesvol zzp’en in Velsen-Noord

Brainstormer Erik Peekel zorgt op ludieke wijze voor een uitwisseling van onderlinge kennis en ervaring tijdens een megabrainstorm.

In twee rondes kunt u workshops volgen over geldzaken, crowdfunding, aanbestedingen en Business Model Canvas. Daarnaast zijn er interviews met 2 regionale ondernemers en een durf-te-vragen-sessie.

U kiest ter plekke aan welke workshops u deelneemt. U hoeft zich hiervoor niet van tevoren aan te melden.

Het event duurt van 18.00 tot 22.15 uur.

Video ThumbnailWilt u als zzp' er gratis geinspireerd worden door mede zzp'ers kom dan maandag 18 december naar het event  Succesvol zzp’en in Velsen-Noord. Ontmoet en netwerk hier met mede zzp' ers en doe nieuwe contacten en nieuwe ideeën op. Het event vindt plaats bij staalconcern Tata Steel. Aanwezig zijn exper

 

Pin It on Pinterest