Veel mensen hebben nog problemen om de post per mail van de fiscus te traceren, openen, behandelen.

De Tweede Kamer vroeg  het kabinet begin februari om de correspondentie van de Belastingdienst op papier te blijven versturen, zonder dat de gewenningsperiode gaat lopen.

 

Tweede Kamer ' Laat fiscus post op papier versturen'

Tijdens de gewenningsperiode van twee jaar wordt correspondentie zowel digitaal als op papier verstuurd; daarna alleen nog digitaal.

Het verzoek betreft onder meer navorderingsaanslagen, beslissingen op bezwaar, reacties op verzoeken om een voorlopige aanslag en teruggaven bij middeling.

De Kamer wijst op het belang om eenvoudig en tijdig kennis te nemen van deze correspondentie. Voor deze correspondentie geldt namelijk een bezwaartermijn van zes weken.

Na het verstrijken van de bezwaartermijn staat de beslissing vast en kan daartegen geen rechtsmiddel meer worden ingesteld.

Video ThumbnailVeel mensen hebben nog problemen om de post per mail van de fiscus te traceren, openen, behandelen. De Tweede Kamer vroeg  het kabinet begin februari om de correspondentie van de Belastingdienst op papier te blijven versturen, zonder dat de gewenningsperiode gaat lopen.   Tijdens de gewenningsp

 

Pin It on Pinterest