Uurtarief ZZP boekhouder

U kunt de ZZP boekhouder ook voor langere periode inhuren tegen een uurtarief van 60 euro exclusief BTW, het minimaal aantal uren is echter wel vier uur. De ZZP boekhouder wordt – tegen een uurtarief- regelmatig ingehuurd voor de volgende werkzaamheden:

  • het opstellen van een tussentijdse rapportage voor de bank, vanaf 320 euro exclusief BTW tot en met 480 euro
  • aanvragen van een financiering, prijs idem
  • de aankoop van een eigen woning, opstellen van bijvoorbeeld een businessplan,
  • het verzorgen van een  investeringsbegroting, financieringsbegroting en exploitatiebegroting
  • voor vervanging tijdens zwangerschapsverlof
  • opstellen van de jaarrekening aan de hand van de door u verwerkte administratie, prijs 320-480 euro
  • als klankbord
  • begeleiden vanuit de ww-uitkering (re-integratie)
  • De aanlevering bij banken inzake een door u aangevraagde lening/hypotheek  een door hen aangeboden SBR omgeving zit NIET in deze all-in-prijs. Wij rekenen daarvoor een minimum tarief van 300 euro excl. BTW. De prijs kan hoger uitvallen.
  • U krijgt een boekenonderzoek. Dat kan bij u thuis plaatsvinden of bij ons op kantoor. Bij u thuis dient u zelf aanwezig te zijn. Bij ons op kantoor nemen wij – tegen een afgesproken vergoeding- de honneurs waar, verzamelen we de vragen van de fiscus en bespreken een en ander met u als klant. Als u wilt dat wij vooraf de boekhouding nog even door nemen dan zijn daar ook extra kosten aan verbonden, die niet in de het jaarpakket zitten.

Waar voor uw geld

Bij ZZP Boekhouder krijgt u waar voor uw geld. Bekijk het onderstaande filmpje om te zien waarom.

Video ThumbnailUurtarief ZZP boekhouder U kunt de ZZP boekhouder ook voor langere periode inhuren tegen een uurtarief van 60 euro exclusief BTW, het minimaal aantal uren is echter wel vier uur. De ZZP boekhouder wordt - tegen een uurtarief- regelmatig ingehuurd voor de volgende werkzaamheden: het opstellen van een

Meer informatie

Neem contact op met ZZP-Boekhouder voor meer informatie. Wij helpen u graag verder. Vul het formulier hieronder in en ZZP-Boekhouder neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

U kunt ZZP-Boekhouder ook 12 uur per dag telefonisch bereiken of emailen.

Referenties

Uurtarief
Lees referenties van tevreden klanten.

N.B. Wij behouden ons het recht voor om -na kennismaking- opdrachten niet aan te nemen. Er is eerst een gesprek -telefonisch of bij u thuis of bij ons- als we niet op één lijn zitten en er niet uitkomen qua prijs c.q. afstand of de wijze van aanlevering of als wij niet de expertise in hun huis hebben. Wij werken met klanten die hun boekhouding per bank en giro laten lopen.

Pin It on Pinterest