Linkedin geeft in Nederland cursussen om het gebruik van Linkedin te promoten en de gebruiker professioneler te laten werken, weet ZZP boekhouder.

Omdat Nederland als een grote groeimakrkt wordt gezien heeft linkedin zelfs een kantoor geopend. Maandag was in het Mercure Hotel de eerste cursus die het bedrijf bijeenkomsten waarin gebruikers leren hun profiel in te zetten om hun professionele netwerk efficiënter te beheren en uit te breiden.
170 LinkedIn-gebruikers gaven acte de presance. De Vlaamse netwerk coach Jan Vermeiren gaf onder de noemer Link and Learn praktische tips voor een efficiënt gebruik van de professionele netwerksite.

Eugenie van Wiechen van LinkedIn-Nederland zei: ,,Deze bijeenkomsten zijn een experiment. Het mes snijdt aan twee kanten; we helpen de gebruikers verder en wij leren meer over onze gebruikers en wat zij van ons willen.’’ Vervolgt: ,,Er is heel veel animo. Nu afwachten wat voor feedback we van de bezoekers krijgen. Daarmee begint het voor ons eigenlijk pas.’’

Er worden nog twintig Linkedin trainingen in Nederland gegegevn.

Pin It on Pinterest