Werkwijze ZZP Boekhouder

Het ZZP basispakket – vanaf 80,- Euro per maand exclusief BTW (960 euro per jaar)* .

ZZP boekhouder werkt met een vaste jaarprijs per administratie.

Het betreft de Eenmanszaak en de VOF.

Er is eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek voordat u klant kunt worden. Wij behouden ons het recht voor om -na kennismaking- zzp’ers niet aan te nemen. Wanneer we niet op één lijn zitten en er niet uitkomen qua prijs cq afstand of de wijze van aanlevering of als wij niet de expertise in hun huis hebben vinden wij het beter om niet met elkaar in zee te gaan. ZZP boekhouder werkt alleen met klanten die hun boekhouding per bank en giro laten lopen. Wij werken dan ook niet met zzp’ers die alleen alles via de kas boeken.

 • Eenmanszaak
 • VOF
 • Periodieke rapportage en opstellen balans
 • Belastingaangiften
 • Inkomstenbelasting
 • Meer informatie

 

Eenmanszaak

Hierbij wordt uw volledige administratie door ons verzorgd. Van het invoeren van inkoopfacturen, verwerking van mutaties van de bank, als ook de giro en kas in een administratiepakket tot en met het verzorgen van het jaarwerk, opmaken van de balans- en winst en verliesrekening als ook het indienen van de aangifte Inkomstenbelasting.

Contact Referenties

VOF

ZZP boekhouder is ook boekhouder voor de VOF. Heeft u met uw collega-ZZP’er een bedrijf opgericht dan kunnen wij als administratiekantoor de boekhouding voor u verzorgen, net als de aangiften voor de omzetbelasting en de Inkomstenbelasting indienen. Daarnaast geven wij diverse adviezen over bv de aanschaf van een zakelijke auto.

Werkwijze

Periodieke rapportage en opstellen balans

Het opstellen van de balans- en winst en verliesrekening van de eenmanszaak zal op deskundige wijze plaatsvinden. Wij zorgen ervoor dat u tijdig over de volledige en juiste gegevens beschikt. De overzichten zijn modern van opzet en goed leesbaar. Uiteraard wordt tevens het bedrijfsresultaat uitgebreid met u besproken.

Contact Referenties

Belastingaangiften

Wij verzorgen graag uw belastingaangiften en zorgen ervoor dat u geen cent teveel belasting betaalt. Ook het beantwoorden van vragen door de belastingdienst met betrekking tot uw aangifte willen wij voor u verzorgen. Verder verzorgen wij als administratiekantoor ook uw bezwaarschriften.

Video ThumbnailWerkwijze ZZP Boekhouder Het ZZP basispakket – vanaf 80,- Euro per maand exclusief BTW (960 euro per jaar)* . ZZP boekhouder werkt met een vaste jaarprijs per administratie. Het betreft de Eenmanszaak en de VOF. Er is eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek voordat u klant kunt worden. Wij behou

 

BTW aangifte

Afhankelijk van de grootte van uw zzp onderneming, per maand, per kwartaal of jaar. Wij berekenen aan de hand van uw omzetcijfers, betaalde voorbelasting en import de af te dragen of te ontvangen omzetbelasting.

Inkomstenbelasting

Uw jaarlijkse aangifte. Waarbij natuurlijk ook rekening wordt gehouden met de aanwezige belastingaftrekmogelijkheden als zzp’er of freelancer met investeringsaftrek en meewerkaftrek, zelfstandigenaftrek en als particulier met persoonsgebonden aftrek, lijfrente en inkomsten uit eigen woning. Zie de website van de belastingdienst voor meer info.

*Vooraf wordt door ons een inschatting gemaakt van de werkzaamheden. Het ZZP basispakket is gebaseerd op één verkoopfactuur per week, tevens een netjes aangeleverde kas- en bank (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart ook nog de aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Contact Referenties

Meer informatie

 

Lees tevens onze berichten

 

https://zzp-boekhouder.nl/zzp-tip-apps-om-bonnen/

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de werkwijze van ZZP Boekhouder? Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met u op:

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Pin It on Pinterest