De derde dinsdag van september staat weer in het teken van Prinsjesdag. ZZP-boekhouder.nl houdt u als zzp’ er op de hoogte van de wijzigingen die voor u belangrijk zijn.

Op 19 september wordt de Miljoenennota, de Rijksbegroting, het Belastingplan en ook fiscale maatregelen voor 2018 gepresenteerd.

 

Volg wijzigingen Prinsjesdag bij zzp-boekhouder.nl

Op dit moment is al bekend dat de Vpb – de vennootschapsbelasting- wordt verlaagd. Tevens wordt het rendement in de zo bekritiseerde box 3  aangepast.

En voor alle zzp’ ers in Nederland is het uiteraard belangrijk wat er wordt besloten over de wet DBA. Blijft die in de ijskast staan, gaat die het vriesvak in of wordt die helemaal afgeschaft, omdat die in de praktijk niet uitvoerbaar is. Volg het nieuws op zzp-boekhouder.nl

Video ThumbnailDe derde dinsdag van september staat weer in het teken van Prinsjesdag. ZZP-boekhouder.nl houdt u als zzp’ er op de hoogte van de wijzigingen die voor u belangrijk zijn. Op 19 september wordt de Miljoenennota, de Rijksbegroting, het Belastingplan en ook fiscale maatregelen voor 2018 gepresenteerd.

 

Pin It on Pinterest