De voordelen van de Park-line Tankkaart.

Wil je tank-overzicht voor de Belasting hebben? Tankpas

Beschikt je bedrijf over één auto of een compleet wagenpark? Voor veel bedrijven heeft de Park-line Tankkaart voordelen, u kunt ook kiezen voor de zzp-tankkaaart. Zowel op het gebied van administratie als gemak voor de bestuurder, weet zzp-boekhouder. Hij adviseert wel de overeenkomsten goed door te lezen voordat u besluit tot aanschaf van de kaart.

Overal en voordelig tanken
De Park-line tankkaart wordt geaccepteerd bij 99,9% van de tankstations in Nederland. Doordat je overal terecht kunt, bespaar je eenvoudig op de tankkosten. Zo is tanken langs de snelweg al snel 7 tot 14 cent duurder dan tanken bij een lokaal station. Met Park-line ben je niet gebonden aan één brandstofmerk of tankstations langs de snelweg.
Gegarandeerde BTW-teruggave en specificatie
Met de Park-line Tankkaart heb je de zekerheid van het terugvorderen van de BTW. De BTW van een tankbeurt kan alleen worden teruggevorderd indien deze wordt betaald met een tankkaart of een zakelijke betaalpas.
Eén factuur voor parkeren en tanken
Park-line combineert parkeren en tanken. Zo kan de administratie fors besparen op het verwerken van bonnetjes en declaraties en beschikken over een overzichtelijke factuur.
Directe inzage in de tankkosten
Dankzij het tankoverzicht op de Persoonlijke Pagina kan je wekelijks zien waar en wanneer is getankt. De gemaakte tankkosten worden overzichtelijk op de maandfactuur gepresenteerd.
Inzage per bestuurder
Met Park-line heb je niet alleen de tankkosten direct inzichtelijk per bestuurder maar ook de parkeerkosten.
Online autorisatie
Alle tankbeurten via Park-line worden online geautoriseerd en kunnen alleen worden afgerekend door de bestuurder met behulp van de Park-line Tankkaart en de persoonlijke pincode.
Ben je een ZZP-er met eigen auto?
Gebruik je als ZZP-er je privé-auto ook zakelijk? Dan mag de BTW op de kosten voor onderhoud en brandstof worden afgetrokken. Met de Park-line Tankkaart ontvang je maandelijks een gedetailleerde en BTW gespecificeerde factuur voor het tanken en parkeren. Wel moet je rekening houden met privégebruik. Daarbij kan je uitgaan van de verhouding van het aantal zakelijke kilometers tot het totaal aantal gereden kilometers op jaarbasis. Als het zakelijk gebruik niet uit jouw administratie is af te leiden, mag je 75% van de BTW op alle kosten voor onderhoud en brandstof aftrekken. Meer informatie? Sms info naar 4111 en wij bellen je zo snel mogelijk terug om te vertellen hoe je eenvoudig kan besparen op je tankkosten. Zie ook de Belastingdienst voor meer informatie.

 

Pin It on Pinterest