Goed of slecht nieuws voor de 1150 postbezorgers van Post.nl. Het bedrijf wil een gedeelte van de nu nog als zzp’ er werkende pakketbezorgers een vaste baan aanbieden.

De kritiek laaide de afgelopen maanden op voor Post.nl omdat de zzp’ er als schijnzelfstandige zouden werken en relatief weinig zouden verdienen.

Ondernemer-uit nood

“We zijn niet blind voor de discussie die momenteel plaatsvindt”, zegt Yme Pasma, directeur pakketten in het NOS Radio 1 Journaal. “Je hebt de echte ondernemers die zwaar met ons onderhandelen en we hebben ondernemers die dat meer uit nood zijn. Als die laatste groep in de knel komt, dan moeten we wat voor ze doen.”

“We willen af van de negatieve smaak die er hangt rond pakketbezorgers in Nederland”, zegt Pasma.

 

ZZP-nieuws Post.nl ' wil zzp' er in dienst nemen'

Overleggen

Pasma gaat eerst in overleg en meldt dan welk aanbod hij in petto heeft.  Og Post.nl de zzp’ er –uit-nood ook in de toekomst ‘ normaal’  wil gaan belonen ipv in dienst te nemen is nog niet bekend.

Video ThumbnailGoed of slecht nieuws voor de 1150 postbezorgers van Post.nl. Het bedrijf wil een gedeelte van de nu nog als zzp’ er werkende pakketbezorgers een vaste baan aanbieden. De kritiek laaide de afgelopen maanden op voor Post.nl omdat de zzp’ er als schijnzelfstandige zouden werken en relatief weinig zoud

 

 

Pin It on Pinterest