Zelf de boekhouding doen is kostenbesparend en met het huidige aanbod van verschillende soorten “doe-het-zelf” boekhoudpakketten ook goed te doen. Er is een heel scala aan boekhoudpakketten van diverse aanbieders, die allemaal net iets verschillend zijn. Maar welk pakket is nu geschikt voor jouw onderneming? De Unieke Ondernemer heeft onderzoek gedaan om al deze pakketten voor je op een rij te zetten zodat jij als starter makkelijker je keuze kunt maken, aldus zzp boekhouder

Het doel van dit onderzoek is om te helpen bij de keuze van een boekhoudpakket. Verschillende soorten boekhoudpakketten worden in kaart gebracht aan de hand van verschillende criteria, zodat je zelf kan bepalen wat je belangrijk vindt. Op basis hiervan kan dan een beslissing genomen worden om over te gaan tot de aanschaf van een pakket.

Eerst komen de verschillende soorten boekhoudpakketten aan bod. Daarna volgt van elk pakket een korte beschrijving. Vervolgens worden de criteria waaraan de pakketten getoetst worden besproken. Uiteindelijk volgt een overzichtsmatrix waarin alle criteria en de geteste pakketten opgenomen zijn.

Jij kunt dit onderzoek GRATIS verkrijgen als je een mail stuurt naar [email protected]

Pin It on Pinterest