Boekhouder Groningen

Boekhouder Groningen is zzp-boekhouder. Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van de ZZP’er. Wij zijn specialist voor de ZZP’er, spreken uw taal en zijn pro-actief. All-in-prijs bedraagt 960 euro excl. btw. Onze kracht: wij zijn zeven dagen per week bereikbaar en u mag ons ook na 18.00 uur bellen of langs komen. Wij begrijpen dat de ZZP’er overdag zijn geld moet verdienen en zijn flexibel in onze werktijden.

Bent u een beginnende ZZP’er, die hulp zoekt bij het opzetten van een goede administratie? Of heeft u een bloeiende onderneming, maar ziet u op tegen al dat papierwerk? Boekhouder in Groningen neemt u graag al deze stress verhogende rompslomp uit handen!

Altijd bereikbaar

Dankzij bijna twintig jaar ervaring, levert Boekhouder te Groningen deskundig, snel en professioneel werk af. Bovendien staan wij dankzij onze grote flexibiliteit, altijd voor u klaar. Ook in het weekend! Wij zijn elke dag liefst 12 uur lang voor u bereikbaar.

 

Lage kosten bij boekhouder Groningen

Niet alleen vanwege onze grote bereikbaarheid, zijn wij laagdrempelig. Ook de door ons gevraagde vergoeding, die ver beneden het gemiddelde accountantstarief ligt, wordt door onze klanten als bijzonder prettig ervaren. Voor de vaste prijs van slechts 80 euro (excl. BTW) per maand worden alle administratieve sores u uit handen genomen. Wij zijn transparant in de communicatie, dus zullen nooit spooknota’s sturen. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent.

 

Boekhouder Groningen

Compleet pakket

Boekhouder in Groningen is van alle cijfermarkten thuis. Van aangiftes omzet- en inkomstenbelasting tot het voeren van het grootboek en de debiteuren of crediteuren, wij regelen het voor u. Bovendien kunnen wij optreden als uw financiële contactpersoon richting instanties als de Belastingdienst. Waardoor wij alles bij elkaar een bijzonder compleet dienstenpakket bieden. En dat voor één en dezelfde lage prijs van 80 euro (excl. BTW) per maand.

Online boekhouden

Online uw boekhouding aanleveren. nagenoeg al onze klanten doen dat. Het werkt vrij simpel. Het enige dat u hoeft te dien is het mailen van een mt-940 bestand van de bank, uw verkoopfacturen en enkele aankoopbonnen.

Wij gaan aan de slag en rekenen de btw uit en verzorgen daarna de aangifte. Aan het einde van het jaar stellen wij de balans en winst- en verliesrekening op. Uiteraard stellen wij ook de aangifte Inkomsten Belasting op. Als u dat wil vragen wij uitstel aan tot 1 september.

 

Video ThumbnailBoekhouder Groningen Boekhouder Groningen is zzp-boekhouder. Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van de ZZP’er. Wij zijn specialist voor de ZZP’er, spreken uw taal en zijn pro-actief. All-in-prijs bedraagt 960 euro excl. btw. Onze kracht: wij zijn zeven dagen per week bereikbaar en u mag ons

 

Tips

U wilt zakelijk een auto kopen. De vraag is of dit slim is. In de regel adviseren wij u een zakelijke auto te kopen als die nieuws is of een youngtimer of een oldtimer. Dit ivm de lagere bijtelling. De fiscus ziet de privé-kilometers met uw bedrijfsauto als een vorm van inkomen, waarover u belasting moet betalen. Het percentage van de nieuwprijs van uw auto (cataloguswaarde), de bijtelling dus, wordt opgeteld bij uw belastbaar inkomen.

U kunt nog kiezen voor een elektrische auto. Daarover  betaalt u vier tot acht procent bijtelling (afhankelijk van de aanschafdatum), voor alle niet-elektrische auto’s die u nu koopt geldt een bijtelling van 22 procent. Dat kan dus aardig oplopen. Alle auto’s die tussen de één en veertien jaar oud zijn vaak ongunstig om zakelijk te rijden. Al kan het aantal kilometers en de soort benzine nog een ander licht op de zaak werpen. De bijtelling die u ieder jaar bij de winst moet optellen wordt namelijk berekend over de nieuwwaarde van de auto. Terwijl uw auto misschien al wel tien jaar oud is en u afschrijft over de veel lagere prijs die u betaalde. Een auto zakelijk kopen is dus zo simpel nog niet. Overleg altijd met uw boekhouder voordat u een auto koopt of gaat leasen.

 

Boekhouder Groningen

Eerlijke prijs bij boekhouder Groningen

Wilt u een eerlijke prijs betalen voor uw boekhouding en vindt u de tarieven van de accountants te hoog? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Bel 06-13936399 of stuur uw bericht naar [email protected] Wij zijn dagelijks geopend tot 22.00 uur. u kunt ons ook in het weekend bereiken.

Pin It on Pinterest