280

Boekhouder Nijmegen

Boekhouder Nijmegen is er voor de zzp’ er. Vaste all-in-prijs 960 euro excl. btw per jaar. Wilt u tijd en geld besparen op uw boekhouding. Kies dan voor ons. Aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting, jaarrekeningen. Het vreet allemaal vreselijk veel tijd en energie. Tijd en energie die u veel liever steekt in datgene waar u goed in bent: ondernemen. Boekhouder in Nijmegen is zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. 06-13936399.

Collage van drie foto's in Nijmegen: de brug over de Waal, de binnenstad met de kerk, en het raadshuis op de grote markt.

Ondernemerschap wordt gestimuleerd en gewaardeerd in Nijmegen. Als ondernemer in de Keizerstad bent u bij ons aan het juiste adres voor uw boekhouding.

Ondernemerschap in Nijmegen

Nijmegen is een stad waar ondernemerschap gestimuleerd en gewaardeerd wordt. Met veel mogelijkheden en ondersteuning voor startende ondernemers en gevestigde bedrijven is Nijmegen de thuisbasis van veel ondernemers.

Er zijn talloze initiatieven en programma’s om ondernemers te ondersteunen en te stimuleren, zoals de Radboud Innovatie Challenge, StartUp Nijmegen en het Ondernemersloket van de gemeente Nijmegen.

Een betrouwbare boekhouder in Nijmegen

Bent u als zzp’er in Nijmegen op zoek naar een betrouwbare boekhouder om uw financiële zaken op orde te houden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Administratie

En daar komen wij om de hoek kijken. Een allround specialist op financieel en ZZP-gebied die administratie wel leuk vindt. En er bovendien met 18 jaar ervaring ook nog eens hartstikke goed in is.

Wij  besparen u als ZZP’er frustratie, tijd en (hoogst waarschijnlijk) bovendien belasting. Wij zijn kritisch en eerlijk en geven tijd inzicht en denken pro-actief mee. Bijvoorbeeld, welke kosten komen eraan, waar kunt u extra voordelen behalen. Is er belasting voordeel te behalen. En hoe ziet de toekomst eruit?

Voor de vaste prijs van slechts 80 euro per maand worden u de sores uit handen genomen.

Een goede boekhouder levert u geld op. Door accuraat te werken en onze kennis continue bij te houden kunnen we u op- maat adviseren. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Lees dan verder of bel direct 06-13936399.

Boekhouder Nijmegen

 

Wat biedt Boekhouder Nijmegen u voor deze prijs?

 • Wij verzorgen uw complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
 • Wij doen voor u aangifte omzetbelasting per maand, kwartaal of per jaar.
 • Daarnaast dienen wij aan het einde van het boekjaar uw aangifte inkomstienbelasting in.
 • Dat alles voor een prijs die ver beneden accountants tarieven ligt.
Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Wat verwacht boekhouder Nijmegen van u?

Wij werken voornamelijk online. Als zzp-boekhouder gaan we met de tijd mee. Dat betekent dat de volledige boekhouding digitaal gebeurt.  Met een paar simpele stappen kunt ook u uw hele administratie automatiseren. Dit is het enige dat u hoeft te doen:

 • Scan uw aankoopbonnen, daar zijn handige apps voor op de mobiele telefoon, zoals Turboscan. De gemaakte scans kun je heel makkelijk als bijlage versturen in een e-mail.
 • Scan uw facturen.
 • Download een mt-940 bestand van uw bank. Dat is een digitaal overzicht van de transactiegegevens van uw zakelijke rekening. Wij laten u graag zien hoe dat moet, het is letterlijk één druk op de knop. Echt, online boekhouden is niet moeilijk. U kunt het ook. En wij helpen u daar graag mee.

 

Boekhouder Nijmegen

 

Auto van de zaak privé gebruiken

Wij geven ook bespaartips aan klanten. Dat doen wij bij onze gesprekken, maar ook via onze site door blogs. Ook via social media treft u onze tips aan. Hier een advies over de auto van de zaak.
Het lijkt zo logisch: uw zakelijke auto ook gebruiken als privé vervoersmiddel. Rijdt u per jaar minder dan 500 kilometer privé met uw zakelijke auto, dan is er niets aan de hand. Maar 500 kilometer is erg weinig op jaarbasis en veel mensen zullen al snel meer privé-kilometers afleggen. En dan verandert er iets. Wie namelijk de auto van de zaak jaarlijks privé meer dan 500 kilometer gebruikt, moet bijtelling betalen.

De bijtelling

De fiscus ziet de privé-kilometers als een vorm van inkomen, waarover u belasting moet betalen. Het percentage van de nieuwprijs van uw auto (cataloguswaarde), de bijtelling dus, wordt opgeteld bij uw belastbaar inkomen.

Over een elektrische auto betaalt u vier tot acht procent bijtelling (afhankelijk van de aanschafdatum), voor alle niet-elektrische auto’s die u nu koopt geldt een bijtelling van 22 procent. Dat kan dus aardig oplopen.

Alle auto’s die tussen de één en veertien jaar oud zijn vaak ongunstig om zakelijk te rijden. Al kan het aantal kilometers en de soort benzine nog een ander licht op de zaak werpen. De bijtelling die u ieder jaar bij de winst moet optellen wordt namelijk berekend over de nieuwwaarde van de auto. Terwijl uw auto misschien al wel tien jaar oud is en u afschrijft over de veel lagere prijs die u betaalde.

Zakelijk leasen

Heeft u ook gedacht aan de mogelijkheid een zakelijke auto te leasen? Voor een vast bedrag per maand kunt u een nieuwe personenauto of bedrijfswagen rijden zonder eventuele onverwachte kosten. Dankzij het schaalvoordeel van een leasemaatschappij plukt u de vruchten. Zeker voor zzp’ers geldt bij het leasen een mild acceptatieproces mocht u zich willen aanmelden.  ​Uiteraard betaalt u wel een rentevergoeding, en moet u ook bijtellen als u meer dan 500 kilometer per jaar privé rijdt. Heeft u geen cash of heeft u de liquide middelen nodig voor hoofdzaken dan kunt u een lease overwegen. De zzp’er kan veelal kiezen uit twee soorten lease, operational en financial.

Fiscale voordelen van een youngtimer

De aanschaf van een auto die ouder is dan vijftien jaar, levert fiscale voordelen op voor ondernemers/ zzp’ers. Je betaalt namelijk geen 22 procent bijtelling maar 35 procent over de dagwaarde. Voorwaarde is wel dat u als onderneming winst maakt. Daarnaast zijn de kosten voor brandstof,onderhoud en parkeerkosten aftrekbaar voor de IB.

De voordelen op een rijtje

 • Boekhouder Nijmegen is de expert op het gebied van zzp’ers en hun administratie
 • U krijgt advies op maat.
 • We digitaliseren uw administratie.
 • U heeft altijd overzicht.
 • Wij ontzorgen en doen uw aangiftes en maken uw jaarbalans.
 • Flexibele bereikbaarheid, ook buiten kantoortijden.
 • Zeer voordelig all-in pakket

Gratis belasting en administartie tips​

Houd onze LinkedIn, Twitter en Facebookpagina in de gaten. Daar delen we regelmatig gratis handige tips op het gebied van belasting en administratie.

Boekhouder in Nijmegen voor tips

Met een gerust hart uw ZZP-administratie uit handen geven? Bel vrijblijvend voor informatie

Boekhouder Nijmegen veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van ZZP Boekhouder Nijmegen?

 • Als zzp’er in Nijmegen weet u hoe belangrijk een goed bijgehouden administratie is voor uw bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor gespecialiseerde administratieondersteuning. Met ruim vijfentwintig jaar ervaring in het vakgebied, zorgen wij ervoor dat uw administratie altijd up-to-date en overzichtelijk is.
 • Wij begrijpen dat uw agenda als zzp’er druk is en daarom zijn wij zeven dagen per week en twaalf uur per dag bereikbaar. U kunt ons zelfs na 17.00 uur en in het weekend bereiken, zodat wij flexibel kunnen inspelen op uw behoeften.
 • Wij bieden u een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan, waarin wij u alles vertellen over onze werkwijze en hoe wij u kunnen ondersteunen. Onze vaste jaarprijs van €960,- exclusief BTW, zorgt ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan.
 • Als zzp-boekhouder zorgen wij ervoor dat u gebruik maakt van alle fiscale aftrekposten en kunt u uw boekhouding gratis online aanleveren. Daarnaast bieden wij extra startersbegeleiding aan voor zzp’ers. Met onze ondersteuning heeft u meer tijd over voor uw partner en/of kinderen.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Kies voor ons als uw betrouwbare partner in administratie en focus op uw onderneming!

Waarom is ZZP Boekhouder Nijmegen zo voordelig?

Bij ons bent u verzekerd van een transparante, betrouwbare en eerlijke administratie voor een scherpe jaarprijs. Wij werken vanuit ons eigen kantoor en brengen daarom geen kosten in rekening voor een duur pand in Nijmegen. Wat u ziet is wat u krijgt en daar zijn wij trots op.

Wij geloven in investeren in de nieuwste technologieën en automatisering van processen om u de best mogelijke service te bieden. Dit betekent dat u altijd toegang heeft tot al uw administratieve informatie, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Bovendien bespaart u op papierkosten en draagt u bij aan een duurzame toekomst.

Wij zijn ervan overtuigd dat een luxe kantoor en dure auto geen garantie zijn voor een goede en tijdige verwerking van uw administratie. Daarom hanteren wij voordelige tarieven en geloven wij in eerlijkheid en transparantie. Als ZZP boekhouder ligt onze focus op het bieden van hoogwaardige administratieve ondersteuning, zodat u zich kunt concentreren op uw werk als zzp’er.

Kortom, wij bieden een uitstekende service tegen aantrekkelijke tarieven en staan garant voor een betrouwbare en eerlijke samenwerking. Laat ons u helpen uw administratieve last te verlichten, terwijl u zich concentreert op het runnen van uw bedrijf.

Waarom werkt ZZP Boekhouder met een vaste jaarprijs in Nijmegen?

Onze vaste jaarprijs is €960 exclusief BTW en omvat standaardwerkzaamheden als u uw boekhouding op verzorgde wijze aanlevert. Wij rekenen niet per uur, omdat u dan onzekerheid hebt over de jaarlijkse kosten. Daarom ontvangt u per kwartaal een factuur.

NB: U krijgt een boekenonderzoek dat bij u thuis of op ons kantoor kan plaatsvinden. Bij ons op kantoor kunnen wij de vragen van de fiscus verzamelen en bespreken met u als klant tegen een afgesproken vergoeding. Als u wilt dat wij uw boekhouding vooraf doorlopen, brengen wij extra kosten in rekening die niet in het jaarpakket zijn inbegrepen.

Is een jaarrekening verplicht voor de zzp’er?

Als zzp’er in Nijmegen bent u misschien verbaasd over de vraag of u een jaarrekening nodig heeft. Het is echter niet verplicht voor zzp’ers. U kunt de afgelopen jaren waarschijnlijk genoeg hebben aan een balans plus winst- en verliesrekening. Het niet laten maken van de jaarrekening kan u bovendien kosten besparen. Bij ons in Nijmegen zijn de kosten voor de balans en winst- en verliesrekening al inbegrepen in onze jaarprijs, dus u hoeft daarvoor geen extra kosten te betalen.

Helpt zzp-boekhouder ook bij achterstand met de boekhouding?

Als u als zzp’er in Nijmegen met een achterstand in uw boekhouding zit, hoeft u zich geen zorgen te maken. ZZP-boekhouder is gespecialiseerd in het helpen van zzp’ers met een dergelijke achterstand. We begrijpen dat het niet bijhouden van uw boekhouding overweldigend kan zijn en dat het kan leiden tot aanmaningen en zelfs een boekenonderzoek van de Belastingdienst.

Gelukkig kunnen wij u helpen om weer orde op zaken te stellen. We nemen contact op met de Belastingdienst en eventuele deurwaarders en laten hen weten dat we aan uw zaak werken. Ook kunnen we namens u bezwaar- en/of uitstelverzoeken indienen voor het indienen van de aangiften.

Als u zich zorgen maakt over een boekenonderzoek, kunt u erop vertrouwen dat we u door het proces begeleiden. We kunnen het onderzoek zelfs bij ons op kantoor laten plaatsvinden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het ontvangen van de Belastingdienst bij u thuis. Als u wilt dat we de boekhouding voorafgaand aan het onderzoek nog eens doornemen, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht die niet in het jaarpakket zijn inbegrepen.

Kortom, laat ons u helpen om uw boekhouding weer op de rails te krijgen en u te ontlasten van de zorgen en stress die gepaard gaan met een achterstand in uw boekhouding.

Ik werk al jaren naar volle tevredenheid samen met Peter. Als zzp'er kan ik... met al mijn boekhoudkundige en fiscale vragen bij hem terecht. Hij is goed bereikbaar en antwoordt snel, heel fijn. Prettig contact, vriendelijk. Regelt de zaken netjes per kwartaal en per jaar. Op basis van mijn ervaringen raad ik ZZP-Boekhouder Peter Brink van harte aan!Lees meer
Marianne Molleman
Rob Brink
Zeer goeie ervaring gehad met deze boekhouders. Groetjes Ferdi
Ferdi BikeCenter
Goeie boekhouder. Altijd bereikbaar.Denkt snel mee in oplossingen.Heeft mij... in het begin heel wat ellende bespaard!Lees meer
Sancder Vos
Peter werkt accuraat en is vakkundig.
Ron Kanon
Goede dagPeter Brink is 100% te vertrouwenEen aanrader dus.Peter is al... 2jaar mijnBoekhouder en ben zeer tevredenFacturen boekhoudingLees meer
Michael Martin Colombo
Peter Brink denkt mee, reageert snel en is betrouwbaar. Hij is goed... geinformeerd over nieuwe regelingen/besluiten voor ZZP'ers. We werken al jaren met ZZP Boekhouder.Lees meer
Karin Frenay (Karin Frenay Artworks)
Ik René Mulder van Mulder Security zit nu vanaf 2015 bij Peter en kan niet... anders zeggen dat ik zeer tevreden ben als ik vragen heb gaat hij er gelijk mee aan de slag en komt ook met de juiste oplossingen en antwoorden helemaal topPeter is een aanrader voor een iederLees meer
Rene Mulder
I am very happy with Peter's work and all his help in the last 3 years. We had... a few complicated issues, but he always helped out to sort out the necessary documents, including reports and balances for mortgage request.Lees meer
Zoltán Pásztor
Zeer tevreden met de service van Peter. Hij heeft mij heel goed geholpen!
Kiki von Meijenfeldt
Ik laat al bijna vier jaar mijn boekhouding doen door Peter. Altijd een... prettige ervaring geweest.Peter is goed georganiseerd, betrouwbaar en snel met antwoorden. Wat ook fijn is dat hij goed en duidelijk dingen kan uitleggen die ik niet begrijp. Hij neemt de tijd om je te helpen, ook als dat wat extra werk betekent. En in mijn ervaring is Peter heel accuraat in zijn werk. Daarom mag hij mij tot een van zijn trouwe klanten rekenen.Lees meer
Lovely Uhlenbeek
Gedegen geadviseerd en snel doorverwezen
petra maas
Ik ben al sinds 2010 klant bij Zzp-boekhouder/Peter. Naar alle... tevredenheid.Het is een verademing om iemand te hebben die altijd bereid is met je mee te denken en je daarbij niet het gevoel geeft dat je ‘domme’ vragen stelt. Dat heb ik helaas wel eens anders meegemaakt.Net als veel andere kleine ondernemers, zijn financien nou niet bepaald mijn hobby en dan is het prettig om iemand te hebben die je daarbij helpt en een beetje flexibel is. Dat Peter een vast bedrag rekent, is daarbij prettig overzichtelijk. Altijd snel bereikbaar en niet te beroerd om als nodig net een stap harder te lopen. Echt een aanrader!Lees meer
Linda Metman
Peter is bereikbaar, snel en zeer behulpzaam. Nadat ik hem voorstelde waarmee... ik hulp nodig had heeft hij mij voorzien van zakelijk advies en hulp gegeven exact waar ik het nodig had. Ik ben erg tevreden en beveel Peter dan ook absoluut aan!Lees meer
Marc Smeets
Peter heeft mij geholpen met een aantal boekhoudkundige probleempjes waar ik... zelf niet uit kwam, Peter is heel direct en duidelijk.Een vakman!!!Lees meer
barry schouten
I’m very satisfied to do my administration with Peter. I recommend! It’s easy... to get contact with Peter in English.Lees meer
Katarzyna Konieczna
Als architectenbureau zijn we geen makkelijke klant voor een boekhouder. Ons... hoofddoel is niet direct het ondernemerschap. Onze focus ligt op mooie dingen maken. Ondertussen zitten we al jaren bij Peter Brink. Hij is een heel goed vakmens die voor ons naast de vaste boekhouding zelfs prognoses maakt en liquiditeitsbegrotingen opstelt. Maar vooral waarderen wij zijn menselijke kant. Hij kan zich heel goed inleven in onze situatie en denkt altijd met ons mee. Top boekhouder!Lees meer
Ruud Visser
Im very happy to do my administration with Peter. Always Professional and... helpfull!Lees meer
Damian Rydel
Als ZZP’er zocht ik naar een goede, betrouwbare en betaalbare boekhouder. Ik... ben bedrijfsmatig met hele andere dingen bezig en ik heb weinig of geen aandacht voor mijn boekhouding. En ook geen zin in.Gekregen waar ik naar op zoek was. Iemand die mij persoonlijk kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening wil verzorgen. En dat doet hij goed: degelijk advies en overzichtelijke stukken. Op mijn vragen werd binnen 24 uur gereageerd. Snelle service dus, uitstekend geholpen. Vakman.Daarom heel erg blij met Peter.Lees meer
mark sluiter
Goed bereikbaar. Heldere communicatie. Geen gedoe. Een aanrader!
Martin Faas
I'm very happy I found Peter (ZZP Boekhouder). He is very experienced about... freelancer accounting and always gives me great advice about my business, expenses and invoicing. Can only recommend his service!Lees meer
Szonja Kisgergely
Super snel en duidelijk geholpen!
natalie bogtman
Ik werk nu ruim 3 jaar met Peter als boekhouder. Prima boekhouder. To the... point. Altijd bereikbaar en vrijwel direct antwoord op vragen. Dat is heel fijn.Lees meer
Reggae Agenda.NL
Zeer kundig, super vriendelijk, service gericht en betrouwbaar. Inmiddels al... vele jaren een goede partner.Lees meer
Boudewijn En Roekshane Pool
Peter, is pragmatisch deskundig en zeer toegankelijk. Goed bereikbaar met een... snelle reactietijd. Zeer tevredenLees meer
Robert van de Velde
Peter doet al aantal jaren mijn boekhouding. Hij denkt met je me mee en komt... met informatie die betrekking heeft op je eigen branche of persoonlijke omstandigheden.Lees meer
Jeannette Huiberts
Peter is praktisch, snel en deskundig. Verstaat zijn vak en komt met... besparende tips. En wat me extra aanspreekt is dat hij echt geïnteresseerd is in mijn vakgebied (coaching / persoonlijke ontwikkeling).Lees meer
Jules Frenay
Peter staat altijd klaar met raad & daad. Snelle reactie prijs... kwaliteitsverhouding top!!Lees meer
Judica Verbaas
Peter is very good in His profesion. Always answering or calling back very... soon. . Always looking for the best solutions and His English is also good. Im very happy to have my documents in his hands!!!!Greetings KamilLees meer
Kamil Magdzinski
Peter heeft mij enorm geholpen met mijn bedrijf en begeleid in het nemen van... juiste beslissingen aangaande bedrijfsinvesteringen. Heel fijn dat hij ook in de avonduren bereikbaar is !!!Lees meer
Maravilha Maastricht
Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Het is een prettig idee... wanneer een professional met je meekijkt en waar nodig aan de bel trekt of tips geeft. Een goede boekhouder neemt je een aantal zaken uit handen. Dat geeft rust. Daarnaast is ZZP-boekhouder scherp geprijsd. Ook niet onbelangrijk. Top service!Lees meer
W Equirk
Waar ik behoefte aan heb is een vraagbaak. Een plek waar in vragen kan stellen... en kan sparren. Een service die betrouwbaar is en goed werk levert. Dat heb ik gevonden. Ik weet vooraf precies wat de kosten zijn en wanneer ik vragen heb, kan ik altijd bellen. Ik ben zeer tevreden.Lees meer
Pin 12
Vooral op de hoogte van actuele wijzigingen in het zwalkenede overheidsbeleid.... VAR, Modelovereenkomsten etc. Denkt mee!Lees meer
Vincent van Witteloostuyn
Zit nu 2 jaar bij Peter en het bevalt goed. Hij is goed bereikbaar, zegt waar... het op staat en handelt snel. Hij denkt goed mee voor mij als ZZP'er. Zijn eigenzinnigheid kan ik waarderen en komt ook ten goede van mijn bedrijf. Ik kan Peter "ZZP Boekhouder" zeker aanraden!Lees meer
Gideon Biegstraaten
Vanaf het moment dat ik ZZP-er werd, werk ik samen met Peter. Hij reageert... snel op mijn vragen en is heel nauwkeurig. En dit voor een scherpe prijs!Lees meer
Nikolett Törteli
ZZP Boekhouder, de naam omschrijft alles waar hij voor staat. Een uitstekende... boekhouder voor een zzp´er. Snel en volledig. Een aanrader!Lees meer
Remco van der Linden
Goed bereikbaar- letterlijk én figuurlijk, professional- haalt het beste voor... jou uit je boekhouding, denkt in mogelijkheden, eigenzinnig- past goed bij een zzp-er :). Nog niet gebeld? Zou ik wel doen!Lees meer
Esther Hooijmaijers
goede, snelle service!
Vincent Vonk
Altijd snel reactie op vragen en dus goed bereikbaar!
Wicky van Zelst
Ik werk al jaren samen met Peter van ZZP Boekhouder en ben zeer tevreden. Wat... ik vooral prettig vind is dat ik altijd terecht kan voor vragen. Een mailtje of een telefoontje en ik krijg meteen antwoord, zelfs in het weekend. Ik vind de service ook heel compleet. Al met al een aanrader voor iedere zelfstandige!Lees meer
Dave van Deudekom
js_loader

Pin It on Pinterest