Boekhouder Nijmegen

Boekhouder Nijmegen is er voor de zzp’ er. Vaste all-in-prijs 960 euro excl. btw per jaar. Wilt u tijd en geld besparen op uw boekhouding. Kies dan voor ons. Aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting, jaarrekeningen. Het vreet allemaal vreselijk veel tijd en energie. Tijd en energie die u veel liever steekt in datgene waar u goed in bent: ondernemen. Boekhouder in Nijmegen is zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. 06-13936399.

Administratie

En daar komen wij om de hoek kijken. Een allround specialist op financieel en ZZP-gebied die administratie wel leuk vindt. En er bovendien met 18 jaar ervaring ook nog eens hartstikke goed in is.

Wij  besparen u als ZZP’er frustratie, tijd en (hoogst waarschijnlijk) bovendien belasting.

Voor de vaste prijs van slechts 80 euro per maand worden u de sores uit handen genomen.

Boekhouder Nijmegen

 

Wat biedt Boekhouder Nijmegen u voor deze prijs?

  • Wij verzorgen uw complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
  • Wij doen voor u aangifte omzetbelasting per maand, kwartaal of per jaar.
  • Daarnaast dienen wij aan het einde van het boekjaar uw aangifte inkomstenbelasting in.
  • Dat alles voor een prijs die ver beneden accountants tarieven ligt.
Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Wat verwacht boekhouder Nijmegen van u?

Wij werken voornamelijk online. U kunt de mt-940-file van uw bank downloaden en mailen. Uw verkoopfacturen mailen. En wij vragen later uw inkoopbonnen op. Wilt u toch in een ordner aanleveren, dat kan ook nog.

Om de ZZP-boekhouder het werk niet moeilijker te maken levert u nette kasfacturen en bankafschriften aan op volgorde. Daarnaast apart de nog te betalen facturen (crediteuren).

Voor ons jaarpakket gaan we uit van een verkoopfactuur per week.

 

Auto van de zaak privé gebruiken

Wij geven ook bespaartips aan klanten. Dat doen wij bij onze gesprekken, maar ook via onze site door blogs. Ook via social media treft u onze tips aan. Hier een advies over de auto van de zaak.
Het lijkt zo logisch: uw zakelijke auto ook gebruiken als privé vervoersmiddel. Rijdt u per jaar minder dan 500 kilometer privé met uw zakelijke auto, dan is er niets aan de hand. Maar 500 kilometer is erg weinig op jaarbasis en veel mensen zullen al snel meer privé-kilometers afleggen. En dan verandert er iets. Wie namelijk de auto van de zaak jaarlijks privé meer dan 500 kilometer gebruikt, moet bijtelling betalen.

De bijtelling

De fiscus ziet de privé-kilometers als een vorm van inkomen, waarover u belasting moet betalen. Het percentage van de nieuwprijs van uw auto (cataloguswaarde), de bijtelling dus, wordt opgeteld bij uw belastbaar inkomen.
Over een elektrische auto betaalt u vier tot acht procent bijtelling (afhankelijk van de aanschafdatum), voor alle niet-elektrische auto’s die u nu koopt geldt een bijtelling van 22 procent. Dat kan dus aardig oplopen.
Alle auto’s die tussen de één en veertien jaar oud zijn vaak ongunstig om zakelijk te rijden. Al kan het aantal kilometers en de soort benzine nog een ander licht op de zaak werpen. De bijtelling die u ieder jaar bij de winst moet optellen wordt namelijk berekend over de nieuwwaarde van de auto. Terwijl uw auto misschien al wel tien jaar oud is en u afschrijft over de veel lagere prijs die u betaalde.

Boekhouder in Nijmegen voor tips

Met een gerust hart uw ZZP-administratie uit handen geven? Bel vrijblijvend voor informatie

Video ThumbnailBoekhouder Nijmegen Boekhouder Nijmegen is er voor de zzp' er. Vaste all-in-prijs 960 euro excl. btw per jaar. Wilt u tijd en geld besparen op uw boekhouding. Kies dan voor ons. Aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting, jaarrekeningen. Het vreet allemaal vreselijk veel tijd en energie. Tijd en e

 

Pin It on Pinterest