Marc Smeets Avatar
Marc Smeets

Peter is bereikbaar, snel en zeer behulpzaam. Nadat ik hem voorstelde waarmee ik hulp nodig had heeft hij mij voorzien van zakelijk advies en hulp gegeven exact waar ik het nodig had. Ik ben erg tevreden en beveel Peter dan ook absoluut aan!

barry schouten Avatar
barry schouten

Peter heeft mij geholpen met een aantal boekhoudkundige probleempjes waar ik zelf niet uit kwam, Peter is heel direct en duidelijk.Een vakman!!!

Katarzyna Konieczna Avatar
Katarzyna Konieczna

I’m very satisfied to do my administration with Peter. I recommend! It’s easy to get contact with Peter in English.

Ruud Visser Avatar
Ruud Visser

Als architectenbureau zijn we geen makkelijke klant voor een boekhouder. Ons hoofddoel is niet direct het ondernemerschap. Onze focus ligt op mooie dingen maken. Ondertussen zitten we al jaren bij Peter Brink. Hij is een heel goed vakmens die voor ons naast de vaste boekhouding zelfs prognoses maakt en liquiditeitsbegrotingen opstelt. Maar vooral waarderen wij zijn menselijke kant. Hij kan zich heel goed inleven in onze situatie en denkt altijd met ons mee. Top boekhouder!

Damian Rydel Avatar
Damian Rydel

Im very happy to do my administration with Peter. Always Professional and helpfull!

natalie bogtman Avatar
natalie bogtman

Super snel en duidelijk geholpen!

Reggae Agenda.NL Avatar
Reggae Agenda.NL

Ik werk nu ruim 3 jaar met Peter als boekhouder. Prima boekhouder. To the point. Altijd bereikbaar en vrijwel direct antwoord op vragen. Dat is heel fijn.

Boudewijn En Roekshane Pool Avatar
Boudewijn En Roekshane Pool

Zeer kundig, super vriendelijk, service gericht en betrouwbaar. Inmiddels al vele jaren een goede partner.

mark sluiter Avatar
mark sluiter

Als ZZP’er zocht ik naar een goede, betrouwbare en betaalbare boekhouder. Ik ben bedrijfsmatig met hele andere dingen bezig en ik heb weinig of geen aandacht voor mijn boekhouding. En ook geen zin in.Gekregen waar ik naar op zoek was. Iemand die mij persoonlijk kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening wil verzorgen. En dat doet hij goed: degelijk advies en overzichtelijke stukken. Op mijn vragen werd binnen 24 uur gereageerd. Snelle service dus, uitstekend geholpen. Vakman.Daarom heel erg blij met Peter.

Martin Faas Avatar
Martin Faas

Goed bereikbaar. Heldere communicatie. Geen gedoe. Een aanrader!

Szonja Kisgergely Avatar
Szonja Kisgergely

I'm very happy I found Peter (ZZP Boekhouder). He is very experienced about freelancer accounting and always gives me great advice about my business, expenses and invoicing. Can only recommend his service!

Robert van de Velde Avatar
Robert van de Velde

Peter, is pragmatisch deskundig en zeer toegankelijk. Goed bereikbaar met een snelle reactietijd. Zeer tevreden

Jeannette Huiberts Avatar
Jeannette Huiberts

Peter doet al aantal jaren mijn boekhouding. Hij denkt met je me mee en komt met informatie die betrekking heeft op je eigen branche of persoonlijke omstandigheden.

Jules Frenay Avatar
Jules Frenay

Peter is praktisch, snel en deskundig. Verstaat zijn vak en komt met besparende tips. En wat me extra aanspreekt is dat hij echt geïnteresseerd is in mijn vakgebied (coaching / persoonlijke ontwikkeling).

Judica Verbaas Avatar
Judica Verbaas

Peter staat altijd klaar met raad & daad. Snelle reactie prijs kwaliteitsverhouding top!!

Pin It on Pinterest