Referenties ZZP Boekhouder

Zit nu 2 jaar bij Peter en het bevalt goed. Hij is goed bereikbaar, zegt waar het op staat en handelt snel. Hij denkt goed mee voor mij als ZZP’er. Zijn eigenzinnigheid kan ik waarderen en komt ook ten goede van mijn bedrijf. Ik kan Peter “ZZP Boekhouder” zeker aanraden!

Gideon Biegstraaten

Toen ik 4 1/2 jaar geleden ZZP’er werd wierp ik een blik op de belastingaangiften en besloot iemand te vinden die dit voor mij kon doen.
Ik kwam al snel bij Peter terecht, die heeft mij goed geholpen en advies gegeven de afgelopen jaren. Ook toen het met werk wat minder ging was Peter erg flexibel.
Top!

Diderick Woltering

Goed bereikbaar- letterlijk én figuurlijk, professional- haalt het beste voor jou uit je boekhouding, denkt in mogelijkheden, eigenzinnig- past goed bij een zzp-er :). Nog niet gebeld? Zou ik wel doen!

Esther Hooijmaijers

Ik werk al jaren samen met Peter van ZZP Boekhouder en ben zeer tevreden. Wat ik vooral prettig vind is dat ik altijd terecht kan voor vragen. Een mailtje of een telefoontje en ik krijg meteen antwoord, zelfs in het weekend. Ik vind de service ook heel compleet. Al met al een aanrader voor iedere zelfstandige!

Video Thumbnail

Dave van Deudekom

Vanaf het moment dat ik ZZP-er werd, werk ik samen met Peter. Hij reageert snel op mijn vragen en is heel nauwkeurig. En dit voor een scherpe prijs!

Nikolett Törteli

ZZP Boekhouder, de naam omschrijft alles waar hij voor staat. Een uitstekende boekhouder voor een zzp´er. Snel en volledig. Een aanrader!

Remco van der Linden

5-Sterren referenties google zzp-boekhouder

Als ZZP-er en eigenaar van IS WORKS ben ik altijd onderweg of online om talent en inspiratie te ontdekken en te delen voor mijn recruitment opdrachten of projecten. Sinds 3 jaar is Peter Brink mijn ‘ZZP-Boekhouder’ en kan ik volledig vertrouwen op zijn expertise en advies waar het om boekhoudkundige of belasting administratie gaat. Peter werkt informatief, snel en accuraat en is soms ‘een tikkie’ streng doch rechtvaardig!

Isrid van Geuns, eigenaar IS Works

Na twee teleurstellende ervaringen met accountantskantoren waar ik het gevoel had dat ik niet interressant genoeg was , heb ik nu het gevoel serieus te worden genomen.

Peter is duidelijk qua uitleg en reageert alert als je hem nodig hebt Hij geeft goed advies en dat geeft een fijne samenwerking.

Dus al met al een tevreden klant.

Judica Verbaas, Schoonheidssalon Salotto Sogno

Twee jaar geleden heeft mijn ZZP-onderneming een serieuze vorm aangenomen, waardoor ik de boekhouding uit handen heb gegeven.

De verhalen zijn waar: een goede boekhouder verdient zichzelf terug. Ik ben van mening dat de ZZP boekhouder zich dubbel terug verdiend.

ZZP boekhouder is nagenoeg altijd te bereiken voor vragen en hij geeft advies waardoor ik belasting bespaar. Je krijgt de boekhouding overzichtelijk terug en het belangrijkste van alles is dat het klopt.

Rogier, aannemer te Haarlem

Ja, ik zoek ook een zzp-boekhouder die mij persoonlijk advies-op-maat geeft tegen een eerlijke prijs. Bel voor meer informatie 06-13936399 of email [email protected]

Ik zocht een ZZP-boekhouder die ook tegen een normale prijs mijn administratie wilde verzorgen. Doordat ik uit een echtscheiding kwam, stond ik er financieel niet zo best voor. ZZP boekhouder heeft alle problemen met de Belastingdienst aangepakt en e.e.a. direct gecommuniceerd.

Dit geeft een goed gevoel, net als het feit dat de ZZP boekhouder nagenoeg altijd telefonisch bereikbaar is. Bij eerdere accountants- en administratiekantoren was dit geen normale zaak. Daar word je als ZZP’er amper serieus genomen.

Ik heb met Peter van ZZP boekhouder dan ook meer contact dan met al mijn eerdere boekhouders en hoop op een lange samenwerking.

Eelco, transportbedrijf, Wieringerwaard

Peter is een fijne ZZP-boekhouder die je kan bellen als je hem nodig hebt. En met vragen lastig vallen als je het niet meer begrijpt. Hij neemt de tijd en heel belangrijk: is ook op tijd op zijn afspraken.  Dus zeker een aanrader als je iemand zoekt die de tijd voor je neemt.

Mel & Sam StijlZone

Peter is in mijn ogen een echte specialist en een persoon die nuchter te werk gaat. Hij weet waar hij het over heeft en denkt met je mee. Verder zorgt Peter dat zaken geregeld worden en hij geeft bruikbare tips. Relatief goedkoop voor een prima dienstverlening.

Alex Matatula

Naast dat hij een goede boekhouder is, onderscheidt Peter zich door zijn persoonlijke aanpak, iets wat in mijn ogen zeer belangrijk is voor een zzp’er. Je krijgt vrijwel altijd meteen antwoord op prangende en minder prangende vragen en hij komt bij je langs om de belangrijke jaarlijkse zaken te bespreken. Ik kan zzp boekhouder daarom van harte aanbevelen!

Ernst van Weperen

Peter is een rustige, intelligente man die deskundig is in zijn vak. Hij neemt de tijd om je het vak uit te leggen. Hij heeft humor en staat open voor persoonlijke ontwikkeling.

Sheida Mohebbi

Ja, ik zoek ook een zzp-boekhouder die mij persoonlijk advies-op-maat geeft tegen een eerlijke prijs. Bel voor meer informatie 06-13936399 of email [email protected]

Wij zijn heel blij dat we Peter als boekhouder hebben gevonden, je kunt hem altijd bellen,voor al je vragen.Hij heeft ons enorm geholpen. Een fijn iemand in de omgang,en lekker duidelijk in z’n antwoorden.

Arjan en Evelien Bosman, bouwbedrijf

We kwamen een half jaar geleden bij de zzp boekhouder terecht toen we zochten naar een alternatief voor onze accountant.
We vonden deze te duur en hadden daarbij niet het idee dat hij van toegevoegde waarde was.
Toen ik naast het architectenbureau dat mijn man al sinds 2006 heeft ook een eigen adviesbureau in identiteitsmarketing startte was het voor ons een logisch moment een andere partij te zoeken.
We ervaren Peter als zeer toegankelijk en hij denkt proactief mee over kansen en geldzaken. En dat voor een billijke prijs. Tot nu toe dus zeker nog steeds geen spijt van de overstap!

Linda Metman www.metmanv.nl

Waar voor uw geld

Bij ZZP Boekhouder krijgt u waar voor uw geld. Bekijk het onderstaande filmpje om te zien waarom.

Video Thumbnail

Meer informatie

Neem contact op met ZZP-Boekhouder voor meer informatie. Wij helpen u graag verder. Vul het formulier hieronder in en ZZP-Boekhouder neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

U kunt ZZP-Boekhouder ook 12 uur per dag telefonisch bereiken of emailen.

Telefoon: 06 1393 6399

Email: [email protected]


5-Sterren referenties ZZP-Boekhouder

Pin It on Pinterest