280

Referenties ZZP Boekhouder

Ron Kanon
Ron Kanon
12:01 16 Dec 23
Peter werkt accuraat en is vakkundig. Staat je altijd netjes te woord en is oplossingsgericht. Kan hem zeker aanbevelen.
Marianne Molleman
Marianne Molleman
21:34 19 Sep 23
Ik werk al jaren naar volle tevredenheid samen met Peter. Als zzp'er kan ik met al mijn boekhoudkundige en fiscale vragen bij hem terecht. Hij is goed bereikbaar en antwoordt snel, heel fijn. Prettig contact, vriendelijk. Regelt de zaken netjes per kwartaal en per jaar. Op basis van mijn ervaringen raad ik ZZP-Boekhouder Peter Brink van harte aan!
Rob Brink
Rob Brink
08:25 10 Sep 23
Ferdi BikeCenter
Ferdi BikeCenter
19:10 01 Apr 23
Zeer goeie ervaring gehad met deze boekhouders. Groetjes Ferdi
Sancder Vos
Sancder Vos
14:34 06 Oct 22
Goeie boekhouder. Altijd bereikbaar.Denkt snel mee in oplossingen.Heeft mij in het begin heel wat ellende bespaard!
Michael Martin Colombo
Michael Martin Colombo
11:29 31 Mar 21
Goede dagPeter Brink is 100% te vertrouwenEen aanrader dus.Peter is al 2jaar mijnBoekhouder en ben zeer tevredenFacturen boekhouding
Karin Frenay (Karin Frenay Artworks)
Karin Frenay (Karin Frenay Artworks)
09:21 19 Feb 21
Peter Brink denkt mee, reageert snel en is betrouwbaar. Hij is goed geinformeerd over nieuwe regelingen/besluiten voor ZZP'ers. We werken al jaren met ZZP Boekhouder.
Rene Mulder
Rene Mulder
11:26 10 Feb 21
Ik René Mulder van Mulder Security zit nu vanaf 2015 bij Peter en kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben als ik vragen heb gaat hij er gelijk mee aan de slag en komt ook met de juiste oplossingen en antwoorden helemaal topPeter is een aanrader voor een ieder
Zoltán Pásztor
Zoltán Pásztor
17:30 27 Oct 20
I am very happy with Peter's work and all his help in the last 3 years. We had a few complicated issues, but he always helped out to sort out the necessary documents, including reports and balances for mortgage request.
Kiki von Meijenfeldt
Kiki von Meijenfeldt
10:50 14 May 20
Zeer tevreden met de service van Peter. Hij heeft mij heel goed geholpen!
Lovely Uhlenbeek
Lovely Uhlenbeek
11:55 29 Apr 20
Ik laat al bijna vier jaar mijn boekhouding doen door Peter. Altijd een prettige ervaring geweest.Peter is goed georganiseerd, betrouwbaar en snel met antwoorden. Wat ook fijn is dat hij goed en duidelijk dingen kan uitleggen die ik niet begrijp. Hij neemt de tijd om je te helpen, ook als dat wat extra werk betekent. En in mijn ervaring is Peter heel accuraat in zijn werk. Daarom mag hij mij tot een van zijn trouwe klanten rekenen.
petra maas
petra maas
17:42 21 Nov 19
Gedegen geadviseerd en snel doorverwezen
Linda Metman
Linda Metman
11:37 23 Sep 19
Ik ben al sinds 2010 klant bij Zzp-boekhouder/Peter. Naar alle tevredenheid.Het is een verademing om iemand te hebben die altijd bereid is met je mee te denken en je daarbij niet het gevoel geeft dat je ‘domme’ vragen stelt. Dat heb ik helaas wel eens anders meegemaakt.Net als veel andere kleine ondernemers, zijn financien nou niet bepaald mijn hobby en dan is het prettig om iemand te hebben die je daarbij helpt en een beetje flexibel is. Dat Peter een vast bedrag rekent, is daarbij prettig overzichtelijk. Altijd snel bereikbaar en niet te beroerd om als nodig net een stap harder te lopen. Echt een aanrader!
Marc Smeets
Marc Smeets
07:48 03 Sep 19
Peter is bereikbaar, snel en zeer behulpzaam. Nadat ik hem voorstelde waarmee ik hulp nodig had heeft hij mij voorzien van zakelijk advies en hulp gegeven exact waar ik het nodig had. Ik ben erg tevreden en beveel Peter dan ook absoluut aan!
barry schouten
barry schouten
07:47 03 Sep 19
Peter heeft mij geholpen met een aantal boekhoudkundige probleempjes waar ik zelf niet uit kwam, Peter is heel direct en duidelijk.Een vakman!!!
Katarzyna Konieczna
Katarzyna Konieczna
20:42 11 Aug 19
I’m very satisfied to do my administration with Peter. I recommend! It’s easy to get contact with Peter in English.
Ruud Visser
Ruud Visser
18:18 11 Aug 19
Als architectenbureau zijn we geen makkelijke klant voor een boekhouder. Ons hoofddoel is niet direct het ondernemerschap. Onze focus ligt op mooie dingen maken. Ondertussen zitten we al jaren bij Peter Brink. Hij is een heel goed vakmens die voor ons naast de vaste boekhouding zelfs prognoses maakt en liquiditeitsbegrotingen opstelt. Maar vooral waarderen wij zijn menselijke kant. Hij kan zich heel goed inleven in onze situatie en denkt altijd met ons mee. Top boekhouder!
Damian Rydel
Damian Rydel
14:53 07 Aug 19
Im very happy to do my administration with Peter. Always Professional and helpfull!
mark sluiter
mark sluiter
15:30 02 Aug 18
Als ZZP’er zocht ik naar een goede, betrouwbare en betaalbare boekhouder. Ik ben bedrijfsmatig met hele andere dingen bezig en ik heb weinig of geen aandacht voor mijn boekhouding. En ook geen zin in.Gekregen waar ik naar op zoek was. Iemand die mij persoonlijk kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening wil verzorgen. En dat doet hij goed: degelijk advies en overzichtelijke stukken. Op mijn vragen werd binnen 24 uur gereageerd. Snelle service dus, uitstekend geholpen. Vakman.Daarom heel erg blij met Peter.
Martin Faas
Martin Faas
23:04 23 Jul 18
Goed bereikbaar. Heldere communicatie. Geen gedoe. Een aanrader!
Szonja Kisgergely
Szonja Kisgergely
15:50 23 Jul 18
I'm very happy I found Peter (ZZP Boekhouder). He is very experienced about freelancer accounting and always gives me great advice about my business, expenses and invoicing. Can only recommend his service!
natalie bogtman
natalie bogtman
12:50 19 Mar 18
Super snel en duidelijk geholpen!
Reggae Agenda.NL
Reggae Agenda.NL
17:33 15 Mar 18
Ik werk nu ruim 3 jaar met Peter als boekhouder. Prima boekhouder. To the point. Altijd bereikbaar en vrijwel direct antwoord op vragen. Dat is heel fijn.
Boudewijn En Roekshane Pool
Boudewijn En Roekshane Pool
16:53 29 Nov 17
Zeer kundig, super vriendelijk, service gericht en betrouwbaar. Inmiddels al vele jaren een goede partner.
Robert van de Velde
Robert van de Velde
16:22 07 Sep 17
Peter, is pragmatisch deskundig en zeer toegankelijk. Goed bereikbaar met een snelle reactietijd. Zeer tevreden
Jeannette Huiberts
Jeannette Huiberts
14:36 07 Sep 17
Peter doet al aantal jaren mijn boekhouding. Hij denkt met je me mee en komt met informatie die betrekking heeft op je eigen branche of persoonlijke omstandigheden.
Jules Frenay
Jules Frenay
10:01 05 Sep 17
Peter is praktisch, snel en deskundig. Verstaat zijn vak en komt met besparende tips. En wat me extra aanspreekt is dat hij echt geïnteresseerd is in mijn vakgebied (coaching / persoonlijke ontwikkeling).
Judica Verbaas
Judica Verbaas
08:58 29 Aug 17
Peter staat altijd klaar met raad & daad. Snelle reactie prijs kwaliteitsverhouding top!!
Kamil Magdzinski
Kamil Magdzinski
16:43 28 Aug 17
Peter is very good in His profesion. Always answering or calling back very soon. . Always looking for the best solutions and His English is also good. Im very happy to have my documents in his hands!!!!Greetings Kamil
Maravilha Maastricht
Maravilha Maastricht
07:23 26 Aug 17
Peter heeft mij enorm geholpen met mijn bedrijf en begeleid in het nemen van juiste beslissingen aangaande bedrijfsinvesteringen. Heel fijn dat hij ook in de avonduren bereikbaar is !!!
W Equirk
W Equirk
08:01 19 Jul 17
Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Het is een prettig idee wanneer een professional met je meekijkt en waar nodig aan de bel trekt of tips geeft. Een goede boekhouder neemt je een aantal zaken uit handen. Dat geeft rust. Daarnaast is ZZP-boekhouder scherp geprijsd. Ook niet onbelangrijk. Top service!
Pin 12
Pin 12
07:55 19 Jul 17
Waar ik behoefte aan heb is een vraagbaak. Een plek waar in vragen kan stellen en kan sparren. Een service die betrouwbaar is en goed werk levert. Dat heb ik gevonden. Ik weet vooraf precies wat de kosten zijn en wanneer ik vragen heb, kan ik altijd bellen. Ik ben zeer tevreden.
Vincent van Witteloostuyn
Vincent van Witteloostuyn
10:15 14 May 17
Vooral op de hoogte van actuele wijzigingen in het zwalkenede overheidsbeleid. VAR, Modelovereenkomsten etc. Denkt mee!
Gideon Biegstraaten
Gideon Biegstraaten
08:01 05 May 17
Zit nu 2 jaar bij Peter en het bevalt goed. Hij is goed bereikbaar, zegt waar het op staat en handelt snel. Hij denkt goed mee voor mij als ZZP'er. Zijn eigenzinnigheid kan ik waarderen en komt ook ten goede van mijn bedrijf. Ik kan Peter "ZZP Boekhouder" zeker aanraden!
Nikolett Törteli
Nikolett Törteli
10:17 06 Apr 17
Vanaf het moment dat ik ZZP-er werd, werk ik samen met Peter. Hij reageert snel op mijn vragen en is heel nauwkeurig. En dit voor een scherpe prijs!
Remco van der Linden
Remco van der Linden
09:04 05 Apr 17
ZZP Boekhouder, de naam omschrijft alles waar hij voor staat. Een uitstekende boekhouder voor een zzp´er. Snel en volledig. Een aanrader!
Esther Hooijmaijers
Esther Hooijmaijers
17:01 03 Apr 17
Goed bereikbaar- letterlijk én figuurlijk, professional- haalt het beste voor jou uit je boekhouding, denkt in mogelijkheden, eigenzinnig- past goed bij een zzp-er :). Nog niet gebeld? Zou ik wel doen!
Vincent Vonk
Vincent Vonk
12:55 31 Mar 17
goede, snelle service!
Wicky van Zelst
Wicky van Zelst
06:46 28 Mar 17
Altijd snel reactie op vragen en dus goed bereikbaar!
Dave van Deudekom
Dave van Deudekom
17:25 23 Mar 17
Ik werk al jaren samen met Peter van ZZP Boekhouder en ben zeer tevreden. Wat ik vooral prettig vind is dat ik altijd terecht kan voor vragen. Een mailtje of een telefoontje en ik krijg meteen antwoord, zelfs in het weekend. Ik vind de service ook heel compleet. Al met al een aanrader voor iedere zelfstandige!
js_loader

Pin It on Pinterest